Foto: najaarscollectie-kardol

Nieuwe najaarscollectie Kardol: bedlinnen voor koude winteravonden

Nieuwe dessins tonen gelaagdheid, fijne detaillering en subtiel kleurverloop 

Twee keer per jaar lanceert Kardol, hét premium merk van Bedding House, een nieuwe collectie bedtextiel. Dit najaar presenteert het merk vier nieuwe dessins in prachtige, warme kleurstellingen. De vier dessins hebben ieder een uniek ontwerp, maar tonen allen subtiele grafische patronen, een fijne detaillering en een uitzonderlijke gelaagdheid. De inspiratie hiervoor is afkomstig uit de kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Door de dessins bovendien van een subtiel kleurverloop te voorzien, ontstaat er een rijke uitstraling. De nieuwe Kardol najaarscollectie is verkrijgbaar vanaf half september 2019.
Kardol vertaalt al meer dan 20 jaar haar inspiratie naar slaapkamerinterieurs. Ook voor het najaar 2019 heeft het premium merk fascinerende dessins ontworpen. Karakteristiek voor Kardol is de gelaagdheid in het ontwerp: ieder dessin is opgebouwd uit één of meerdere grafische patronen, weefsels, kleurverlopen of kleurvlakken. In de nieuwe collectie vloeien grafische prints en diepe kleuren volmaakt in elkaar over. Het bedlinnen omarmt je vanwege de warme uitstraling en de superieure kwaliteit.

De najaarscollectie 2019 van Kardol bestaat uit de volgende vier dessins:

Domus – Blue, Green & Grey

Dekbedovertrek Domus is geïnspireerd op de Art Deco stijl uit de jaren ’20. De subtiele kleurschakeringen in de fijne lijntekening van het waaiermotief geven, in combinatie met de glans van het satijn, het overtrek een chique uiterlijk. Het dekbeddessin laat een spannend verloop van licht naar donker zien. Waar Domus Blue van fris wit en licht terra naar helderblauw kleurt, gaat Domus Green van fris crème en zacht oker naar een diepgroene kleur. Het verloop van Domus Grey kleurt van fris wit en licht zand naar dieper warm grijs. Door de optische mix van de ondergrondkleuren en het motief, oogt de kleur anders van een afstand dan van dichtbij. De achterzijde van het Domus bedtextiel is gelijk aan de voorzijde.

Enlighted – Green

Het dessin van dekbedovertrek Enlighted Green toont een mooi geprinte weefstructuur van een pied de coq motief. Het bijzondere ontwerp van grafisch getekende bloemen, die uitvergroot zijn en met de hand zijn ingekleurd, geeft dit dessin een uniek karakter. De kleuren blauw, zachtgroen, diepgroen en zachte geel accenten maken het dessin af. De achterzijde van dekbedovertrek Enlighted is uitgevoerd in effen groen.

Observer – Blue Green & Gold

Dekbedovertrekken Observer Blue Green en Observer Gold zijn opgebouwd uit horizontale banen van diverse tactiele weefsels en chique stofstructuren. De banen, die van elkaar worden gescheiden door stijlvolle bandjes of stiksels, geven dit dessin een extra hoogwaardig gevoel. Observer Blue Green heeft een intense kleurencombinatie van groen en blauw. Een accent van warm mos en olijfgroen maakt dit moderne dessin compleet. Fraaie aardetinten, gecombineerd met een accent van diep goud, geven Observer Gold een chique, warme touch. De voor-en achterzijde van het dekbedovertrek is hetzelfde.

Multiply – Blue

Dekbedovertrek Multiply Blue is met haar hexagonstructuren geïnspireerd op monumentale en moderne architectuur. De zachte en heldere kleuren in modieus blauw, vergrijsd groen en terratinten geven dit dessin, in combinatie met de gelaagdheid en het lijnenspel van licht en kleurvlakken, een moderne uitstraling. De achterzijde van dekbedovertrek Multiply Blue is uni blauw.

Hoogwaardige kwaliteit

De Kardol-dekbedovertrekken uit de najaarscollectie 2019 zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van 100% katoensatijn van zeer hoge kwaliteit. De overtrekken hebben een chique glans en voelen heerlijk zacht en glad aan. Over de gehele breedte hebben de dekbedovertrekken een dubbele, open en extra lange instopstrook, waardoor ze een lengte hebben van maar liefst 260 cm en daarmee gemakkelijk onder het matras te stoppen zijn. Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 of 220 cm.

De nieuwe najaarscollectie van Kardol is vanaf midden september 2019 verkrijgbaar bij de betere (bedden)-speciaalzaken, warenhuizen en webwinkels. Meer informatie is te vinden op: www.beddinghouse.nl

Reacties