Foto: warmegloedslaapkamer

Een warme gloed in je slaapkamer

Opgewekt en warm, dat is de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers.

Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op. Zeker als het zonnetje door het slaapkamerraam naar binnen schijnt. De Witte Lietaer introduceert daarom dekbedovertrek Bavaria met heldergroene en oranje tinten van een gloedvol herfstbos. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Het bedlinnen is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen: een heerlijk zacht materiaal dat ontstaat door de katoendraden licht te ruwen. Het donsachtig laagje dat je hierdoor krijgt zorgt ervoor dat het dekbedovertrek fijn en fluweelzacht aanvoelt. Het houdt warmte vast zodat de Bavaria voor de koudere maanden een weldaad is om onder te slapen.

Luxe uitstraling

Het Bavaria dekbedovertrek is tweezijdig afgewerkt. De ene zijde is bedrukt met het kleurrijke dessin en de andere zijde is in een unikleur afgewerkt. Mede door de subtiele glans krijg je zo een prachtige, luxe stof. Dankzij deze 2-in-1 afwerking bepaal je zelf of je je kamer wilt opfleuren met het dessin of voor de rustige, unikleurige achterzijde kiest.

Het comfortabele dekbedovertrek heeft een wijde flessenhals in stopstrook en is gemakkelijk te onderhouden. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Bavaria wordt geleverd met twee kussenslopen met dubbelzijdige afwerking.

Informatie

De Witte Lietaer Bavaria dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. 100% katoen-flanel. Winkeladviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Over De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Reacties