Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekcollectie van Town and Country bij Linnenplaza. 

Dekbedsets Town and Country

De collectie omvat een landelijke  en een sportieve serie.  De landelijke lijn bestaat uit een aantal sets in puur wit met broderiekant of voorzien van een borduring. Daarnaast zijn er de geruite dekbedsets in roze, blauw, beige en grijs, en natuurlijk de gebloemde sets.  De gebloemde set zijn vaak gecombineerd met bijpassende gekleurde ruitjes en broderiekant.
De sportieve collectie  bestaat uit getreepte dessins en effen gekleurde sets met een robuuste uitstraling.

De dekbedsets van Town and Country zijn vervaardigd van een fijne kwaliteit katoen. Het merendeel van de dekbedsets is gemaakt van percal katoen, waardoor de sets heerlijk aanvoelen en lang mee gaan. Naast de percal gebruikt Town and Country ook een yarn dyed kwaliteit. De dekbedsets van deze  garengeverfde katoen behouden lang hun kleur en uitstraling. 

De dekbedsets hebben een dubbele instopstrook en zijn 260 cm lang.  De afmeting van de kussenslopen is 60 x 70 cm.  De dessins zijn onderling goed te combineren.

Alle Town and Country producten worden binnen Europa milieuvriendelijke geproduceerd onder goede omstandigheden.

Verzending

Wij versturen de bestelling per PostNL en tevens ontvangt u een mail met het track-en-tracenummer voor het volgen van uw zending.