string(1) "p"

dekbedovertrek Alexis wit

Dekbedovertrek Alexis van het merk Town & Country is er in 3 kleuren: grijs, wit en taupe. Prachtige kwaliteit percal katoen, Europese productie.

Informatie

Dekbedovertrek Alexis Taupe
Merk: Town & Country
Materiaal: Percal 100% katoen, 200 count ->zeer fijn en dicht geweven
Kleuren:Taupe, wit en licht grijs
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
Leuk detail: prachtige tinten die lange tijd te combineren zijn met de modekleuren in poedertinten en de stoere gestucte wanden.
Maten: 140×260 (1 persoons) – 200×260(2 persoons) – 240×260(lits jumeaux)
Overige artikelen: losse sloopjes met de ruiten en ook losse slopen zonder de ruiten
Stijl: Town & Country maakt alles in landelijke stijl . De trend is nu wat stoerder en sober qua print en kleur, dat zien we ook terug in de kleuren. Deze tinten zijn wel heel makkelijk te combineren met je geverfde of gepleisterde muren, het past eigenlijk altijd.
Deze nieuwe lijn is dé eyecatcher van dit najaar voor Town & Country. Eenvoud, kwaliteit, schitterende kleuren zorgen voor een mooie slaapkamer in landelijke stijl. Ook dit overtrek is van Europese productie met duurzame materialen, 100% katoen gemaakt. Met liefde voor je interieur maar ook liefde voor je omgeving en medemens.

Town & Country is 10 jaar geleden ontstaan door de liefde voor de zuidelijke staten van de Verenigde Staten van Amerika. Daar, in die mooie oude huizen met hun veranda’s en schommelstoelen, ontstond de droom om landelijk te kunnen slapen in het drukke Nederland.

Van het merk Town and Country is ook verkrijgbaar: -nekrollen – luxe lakensets – sierslopen – plaids – spreien .
Voorraad: volop voorraad en 24 uur per dag te bestellen op www.lievelingslinnen.nl of tijdens openingstijden in de winkel in Barneveld