Foto: press_2013//interleer-bedsprei-bont.jpg

Luxe bontspreien

De spreien van Interleer zijn sfeerbepalend voor uw woon- en slaapkamer. Een bijzonder luxe design item.

De spreien van Interleer zijn sfeerbepalend voor uw woon- en slaapkamer. Een bijzonder luxe design item.

Interleer levert spreien van konijnenbont in verschillende - geverfde kleuren, of gewoon in natuurlijke kleuren zoals 'straw' of gevlekt. U kunt superieure kwaliteit en een perfect afgewerkt product verwachten met zachte synthetisch achterzijde. Onze spreien zijn zeer geschikt als sprei op uw bed maar ook ideaal voor op de bank en dit vooral bij koude avonden.

 

Interleer Exclusief importeert een groot assortiment unieke bontspreien. Leverbaar zijn wasbeer, opossum, konijn (natuurlijk en geverfd), in kussens en spreien. Geverfd zwart en wit zijn zeer actueel en sfeerbepalend, maar andere kleuren ook verkrijgbaar bijvoorbeeld zacht roze, licht blauw, donker rood en fel rood. Sommige kleuren zijn niet altijd leverbaar.

 

Wij helpen u het product te vinden dat u zoekt; Interleer specialiseert in maatwerk en zal zich inspannen het door u gewenste artikel te vinden.

Hoe plaats ik een bestelling bij Interleer?

Wilt u één van de artikelen bestellen dan verzoeken wij u een e-mail te zenden naar contact@interleer.nl met de omschrijving van het artikel. Vervolgens ontvangt u een orderbevestiging eveneens per e-mail met verzoek het aankoopbedrag naar ons over te maken. Uw bestelling wordt direct voor u gereserveerd gedurende een week; uitsluitend na ontvangst van uw betaling wordt het artikel aan u verzonden tezamen met de faktuur en bevestiging van betaling. Deze verzending gebeurt binnen twee dagen na ontvangst van het bedrag. De bedragen zijn inclusief btw en verzendkosten. Eventuele vragen graag eveneens per e-mail stellen.

 

Interleer Exclusief importeert unieke karpetten, huiden en accessoires uit verschillende werelddelen. Zij selecteren uitsluitend natuurlijke materialen met vele karakteristieke variaties. De produkten passen door de vele mogelijke uitvoeringen in vrijwel ieder interieur. Interleer Exclusief waakt voortdurend over de kwaliteit van haar produkten. De produkten zullen dan ook voor vele jaren woonplezier zorgen.

Publicatiedatum: 8 februari 2010

Reacties