string(1) "p"

De New York matras van het topmerk Simmons

Als je goed en uitgerust slapen belangrijk vind

Eigenschappen van het New York Simmons matras
• Uitgerust met side to side pocketveer met Sensoft®-soft-touch pocketvering systeem: een zeer luxe pocketvering die zorgt voor de perfecte ontspanning van de spieren door een optimale
ondersteuning van de wervelkolom. Omdat de pocketveer side to side is uitgevoerd, zit de kern niet opgesloten in een schuimbalk. Hierdoor ontstaat er een veel betere ventilatie dan bij een
gemiddeld pocketveer matras.

• No Flip®-systeem: dankzij het No Flip-Systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort.

Er zijn 5 Verschillende hardheden van dit Simmons matras

1. Extra stevig
Stevige steun en comfort voor deliefhebbers van stevigheid.

2. Stevig
Het Elivéa®-schuim verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten waardoor de doorbloeding niet afgekneld wordt.

3. Medium
Met micro-geperforeerde gellatex. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras wegzinken bij zijligging (zoals de schouders en heupen) krijgen daardoor alle ruimte. Dit begeleidt elke beweging van het lichaam en bevordert de bloedsomloop.

4. Zacht
Met een visco-elastische traagschuim laag, die zich aanpast aan de rondingen van het
lichaam. Hierdoor ontstaat een optimale drukverdeling, voor een juist spierherstel.

5. Extra zacht 
Uitgevoerd met een extra zachte viscoelastische laag, die zich aanpast aan de rondingen van het lichaam. Hierdoor ontstaat een optimale drukverdeling, voor een juist spierherstel.


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.