De Beautyrest Harmony matrassen van Simmons

Kies voor een matras met een eigentijdse, luxe uitstraling met de Harmony collectie. Dit high-end matras dompelt je onder in een betoverende staat van harmonie en diepe slaap.

Ontdek de magische wereld van de Beautyrest Harmony collectie en ervaar pure luxe in zijn meest moderne vorm. Laat je betoveren door een tijdloos gevoel van weelde en dromen. 

Deze collectie biedt matrassen die niet alleen ongelofelijk comfortabel zijn, maar er ook nog eens geweldig uitzien. Met een high-end, eigentijds design brengen ze stijl naar een heel nieuw niveau. Dompel jezelf onder in de betoverende harmonie en geniet van een diepe, verkwikkende slaap.

Simmons®, dé pionier en expert in pocketveren sinds 1929, heeft zijn hart en ziel gestoken in de Beautyrest Harmony collectie. Onze matrassen worden met liefde en vakmanschap vervaardigd, rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek in Frankrijk. Elk matras is afgewerkt met luxueuze details en zit boordevol exclusieve natuurlijke materialen en verschillende comfortlagen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we zelfs twee veerpakketten in het matras verwerkt! Dit zorgt voor een ongeëvenaard weelderig slaapcomfort waar je elke nacht van zult genieten.

Bekijk de volledige Harmony collectie eens op onze website