Het Simmons Baltimore matras

Een luxe pocketveer met een traagschuim bovenlaag met zeer goede drukverlagende eigenschappen

Eigenschappen van het Baltimore Simmons matras
• Uitgerust met side to side pocketveer met Sensoft®-soft-touch pocketvering systeem: een zeer luxe pocketvering die zorgt voor de perfecte ontspanning van de spieren door een optimale ondersteuning van de wervelkolom. Omdat de pocketveer side to side is uitgevoerd, zit de kern niet opgesloten in een schuimbalk.Hierdoor ontstaat er een veel betere ventilatie dan bij een gemiddeld pocketveer matras.

• No Flip®-systeem: dankzij het No Flip-Systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort.

• Twee Thermafoam traagschuim afdeklagen van elk 4 cm. Deze lagen, die beide een verschillende hardheid hebben, volgen de contouren van het lichaam en zorgen voor een ideaal slaapklimaat. Zo blijft het schuim koel wanneer het heet is en blijft het aangenaam warm als het buiten koud is.

• Het Elivéa®-schuim met een hoogte van 2 cm verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten waardoor de doorbloeding niet afgekneld wordt. Schouders en heupen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij zijligging krijgen daardoor alle ruimte.  

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website