De Equilli Balance boxspring

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels

Boxsprings zijn er in alle vormen en kleuren. De Equilli Balance boxspring onderscheidt zich door zijn ranke lijnen. Het design van de boxspring combineert elegantie en degelijkheid. De lage boxspring met hogere poten is bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

Door de keuze uit verschillende hoofdborden, 74 hoogwaardige stoffen en meerdere types poten kun je zelf de Balance boxspring van je dromen samenstellen. Alle hoofdborden zijn volledig rondom gestoffeerd, zodat de boxspring ook perfect in de vrije ruimte kan staan.

De voordelen van een Equilli Balance boxspring
Een boxspring is eigenlijk niet meer dan een gestoffeerde bedbodem. Binnenin zit een houten frame (box) waarin veren (springs) vervat zitten. Het geheel wordt afgewerkt met comfortschuim en rondom gestoffeerd met stof of kunstleder. Een boxspring heeft enkele voordelen ten opzichte van een klassiek bedkader of ledikant. We sommen de belangrijkste even op.

* Een boxspring combineert bed en een bedbodem in één product. Het is dus niet nodig om zowel een bedkader als een bedbodem te kopen. 

* Een boxspring heeft een hogere instaphoogte. Dit vergemakkelijkt het in en uit bed stappen.

* Door de uitgebreide keuze aan stoffen, hoofdborden en poten is de boxspring heel gemakkelijk aan te passen aan elke slaapkamer en interieur.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Instagram