Zó creëer je een stijlvolle, 2020-proof slaapkamer!

Maak een statement met de nieuwe Royal Collectie van Swiss Sense

07 Februari 2020

De kerstboom heeft inmiddels al even plaatsgemaakt voor frisse kamerplanten, meubels staan weer op de oude plek en de eerste voorjaarsmoodboards zijn wellicht gemaakt. Tijd om ook de slaapkamer 2020-proof te maken. Voor wie dit jaar een statement durft te maken, introduceert Swiss Sense de vernieuwde Royal Collectie. Een collectie boxsprings waarmee elke slaapkamer verandert in een iconisch slaapwalhalla. Combineer, personaliseer en creëer. Waan je elke dag in de luxe van een boutiquehotel, maar dan thuis.

Maak een statement

De collectie bestaat uit een serie luxueuze boxsprings en nachttafels met uitgesproken details. Opvallende hoofdborden met ronde, zachte belijning of juist strak en klassiek gecapitonneerd, stijlvolle stiknaden en pootjes in eigentijdse kleuren zoals matzwart of goud. Zo wordt het bed in één oogopslag het centrale middelpunt van de slaapkamer. Neem boxspring Royal Metropolis, een echte eyecatcher. Een boxspring waar je de hele slaapkamer op aan wil passen, in plaats van andersom. Maak een statement door te kiezen voor een extra groot hoofdbord in een opvallende kleur, zoals oud roze. Of kies voor klassiek blauw, in lijn met de Pantone trendkleur van dit jaar.

Here to stay: de ton-sur-ton-slaapkamer look

Tijdloze kleuren zijn tegenwoordig lang niet meer alleen zwart-wit. Zacht roze, diep blauw en warme, groene tonen zijn ondertussen ook niet meer weg te denken uit het interieur van de slaapkamer. Ga voor een ton-sur-ton look om de rust terug te brengen in de statement slaapkamer. Verschillende, luxe materialen waaronder velours of tweed en tinten in dezelfde kleur zorgen voor een stijlvol effect. Voeg subtiele kleuraccenten toe zoals goud of zilver voor een verfijnde plek om elke avond tot rust te komen.

Personaliseer en creëer

Een statement maken kan in alle vormen. Groot en all-in of juist klein, met één uitgesproken key piece. Het interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid, zorg er daarom voor dat het past bij de stijl van degene die erin leeft. Is strak en monochroom bijvoorbeeld jouw stijl? Haal dan je inspiratie uit de boxspring Royal Luxor setting. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn eigen statement kan maken kunnen alle boxsprings uit deze collectie volledig naar wens worden samengesteld, van het ligcomfort tot in de afwerkingsdetails toe.

Prijs en beschikbaarheid

De boxsprings en accessoires uit de Royal Collectie zijn in verschillende afmetingen, stoffen en kleuren verkrijgbaar, zowel online als in de Swiss Sense winkels in Nederland. Kijk voor meer informatie over deze collectie op www.swisssense.nl.

Meer van Swiss Sense
Reacties