Wonderland Boxsprings

Wonderland boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Alles aan dit product is volop getest en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vijf unieke eigenschappen
- Instelbaar
Om de hele nacht goed te slapen is het van belang dat de spieren in uw lichaam goed ontspannen. Het doel is een lighouding te vinden waarbij de wervelkolom zo recht mogelijk ligt. Een instelbare heuppartij draagt ertoe bij dat het bed zich aan uw lichaam aanpast. Door de stevigheid onder 1de heuppartij in te stellen regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder moet zakken. Op die manier past het bed zich aan uw lichaam en uw individuele behoefte aan.

- Schouderzone
Een Wonderland bed is gemaakt om uw lichaam maximale rust te geven. Acht op de tien mensen liggen op hun zij tijdens hun slaap. Daarom hebben alle Wonderland bedden een speciale zachte schouderzone. Die zorgt ervoor dat uw schouder iets dieper in de matras kan zakken, zodat er een goede ontlasting van uw nek, schouder en rug ontstaat. Door een perfecte ontlasting komt uw rug horizontaal te liggen.

- Kantstabiel
Een ongestoorde nachtrust is belangrijk. In een Wonderland bed slaapt u meer ontspannen, ook al beweegt u in uw slaap. En zelfs al mocht u de rand van de matras naderen, dan krijgt u dankzij de extra kantstabiliteit toch niet het gevoel dat u uit bed valt. Een Wonderland matras wordt niet als andere matrassen gemaakt. We zetten de afzonderlijke componenten volgens een gepatenteerde methode in elkaar. Dit zorgt voor stabiliteit met behoud van optimaal comfort gedurende vele jaren.

- Omkeerbaar
Omkeerbare matrassen verlengen de levensduur en garanderen dat de stevigheid jaar na jaar gehandhaafd blijft. U kunt dus de andere kant boven leggen en hoofd- en voeteneinde omwisselen. Door dit een paar keer per jaar te doen, krijgt u een matras die u jarenlang hetzelfde, gelijkmatige comfort biedt. Klittenband en ritsen op de stoffen maken dit eenvoudig.

- Wasbaar
Een schoon bed doet u extra genieten en biedt u een beter slaapcomfort. Stof en huismijt vormen een natuurlijk deel van onze omgeving en moeten door reinigen en wassen worden verwijderd. Daarom zijn de stoffen van een Wonderland bed afneembaar en op 60°C te wassen. Deelbare ritsen maken wassen gemakkelijker.
 

Meer informatie

Voor meer informatie over Wonderland klik hier. Of klik hier als u direct bij een verkooppunt wilt komen.