Wonderland boxspring

Unieke eigenschappen van een Wonderland boxspring

Wonderland boxsprings

De unieke eigenschappen van een Wonderland boxspring bieden u een heerlijke nachtrust, ontspanning en herstel van uw lichaam.

• Instelbare heupzone
Om ’s nachts zo goed mogelijk te kunnen slapen is het van belang dat uw spieren goed ontspannen. Daarvoor is het essentieel dat uw lichaam de beste slaaphouding aanneemt.
Door de stevigheid onder uw heup in te stellen, kunt u het bed aanpassen aan uw eigen lichaam.

• Wasbaar textiel
Een fris en schoon bed draagt bij aan uw gezondheid en zorgt ervoor dat u beter slaapt. Stof en huismijt komen echter van nature in onze woonomgeving voor. Om onze bedden fris en schoon te houden hebben we een uniek concept voor onze bedden ontwikkeld: alle stoffen zijn afneembaar en wasbaar op 60° C graden. Huismijten overleven deze temperatuur niet. U kunt de stoffen heel makkelijk afritsen en thuis in uw wasmachine wassen.

• Schouderzone
Een Wonderland bed is zo gemaakt dat uw lichaam maximale rust krijgt. De meeste mensen liggen tijdens het slapen bij voorkeur op hun zij, waardoor extra druk ontstaat op de schouders. Daarom zijn alle Wonderland-bedden voorzien van een extra, soepele schouderzone. Door deze soepele zone komt uw schouder iets dieper in het bed te liggen, zodat uw nek, schouder en rug op de juiste manier worden ontlast.

• Keerbare matrassen
Draai je matras regelmatig om. Dit verlengt de levensduur van het bed en geeft jaar in jaar
uit hetzelfde comfort.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.wonderlandbeds.com/nl/