Partner

Boxspringfabriek.nl

Graag willen wij u in het kort uitleggen wie Boxspringfabriek.nl is. Boxspringfabriek.nl is een nieuw bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de boxspring- en matrassen branche. Wij zijn de afgelopen 20 jaar toeleverancier geweest van de topmerken in Nederland. Ook hebben wij in die jaren ontzettend veel productontwikkeling gedaan voor onze klanten en daardoor veel ervaring en kennis kunnen vergaren. Helaas hebben wij ruimte moeten maken voor producten uit Aziatische landen. De grote merken hebben geen oog meer voor kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Wij vinden het jammer dat het Nederlandse product en daarbij de vakkennis van onze mensen verloren gaan. Daarom hebben wij besloten om onze producten van echte Nederlandse kwaliteit rechtstreeks aan de consument aan te bieden. Dit betekent dat wij zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen leveren. Onze kwaliteit is dan ook zeker gelijkwaardig of beter dan de topmerken van Nederland.

MEER TONEN

Verstelbare boxspring

Boxspringfabriek.nl is gespecialiseerd in het maken van boxsprings, van standaardboxspring tot het meest uitgebreide naar wens van de klant.

Boxspringfabriek

De hier getoonde boxspring is volledig elektrisch verstelbaar. De boxspring is voor een groot gedeelte eigen productie en voldoet aan de hoogste technische eisen. Deze boxspring is leverbaar in de afmetingen 160 en 180 breed en 200 cm lang.

Voor de lengtemaat 210 rekent Boxspringfabriek.nl een meerprijs van 10%.
- Prijs € 1995,- met standaard pocketveer matras 300 veren m2.
- Prijs € 2095,- met gestoffeerde pocketveer matras 300 veren m2.
Bij gestoffeerde matrassen wordt geadviseer een topper te gebruiken.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat uw boxspring comfortabel is en u een goede nachtrust geeft. Hierin kan men u bij Boxspringfabriek.nl u prima adviseren.

 
 

Meer lezen over
'Verstelbare boxspring'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.