string(1) "p"

Sensostep boxspring

Lekker en gezond slapen met de Sensostep boxspring

Sensostep boxspring: comfort van topniveau

Er is en wordt veel veranderd voor onze oudedagsvoorzieningen. Een plekje in een verzorgingshuis is niet meer vanzelfsprekend. Het leefcomfort in en om het huis wordt daarom alsmaar verbeterd om zo lang mogelijk in de vertrouwde thuissituatie te kunnen blijven, maar tegelijkertijd ook om op de juiste wijze verzorgd te worden. 

Wij van Boxspringfabriek willen u graag adviseren op het gebied van lekker en gezond slapen. Comfortabel en vertrouwd. Onze Sensostep boxspring lijkt op het oog een normale boxspring, maar niets is minder waar. Deze boxspring beschikt over de gewenste comfort en alle zorgfuncties die u nodig heeft.

Verzorging in huis halen

De Sensostep boxspring heeft naast de elektrische rug, en -voetverstelling ook een zeer stabiele hoog-laag functie die verzorging in huis mogelijk maakt. Met de Sensostep boxspring haalt u namelijk een stuk verzorging in huis. En daar doen we het voor. Bovendien zet u met de relaxfunctie uw boxspring met één knop om in een superrelax fauteuil om lekker ontspannend een boek te lezen of televisie te kunnen kijken.