array(1) { ["path"]=> string(47) "www.merensboxsprings.nl/012/Merens_Classic.html" }
Partner

Mérens

De kracht van Mérens De boxsprings, matrassen en bedden van Mérens worden in ons atelier ambachtelijk met de hand gemaakt. Mérens gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, biologische katoen, vlas, kamelenwol en paardenhaar. Natuurlijke materialen verpulveren niet. Ze zijn milieuvriendelijk, ecologisch en hebben een duurzame kwaliteit. En heel belangrijk: ze dragen bij aan onze gezondheid. Onze bedden & boxsprings hebben een luxe uitstraling en en worden voor u op maat gemaakt. Mérens is een oer-hollands product.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Mérens

Mérens boxspring Classic

Mérens bedden worden ambachtelijk gemaakt, zoals deze boxspring.

Mérens boxspring

De Boxspring Classic is volledig met de hand gemaakt. Het matras bevat zes-slags pocketveren voor optimale steun aan uw lichaam. Ze zijn omhuld en afgedekt met zuivere, natuurlijke materialen. Aan alle comfort is gedacht. Daarom zijn in de bodem extra zes-slags pocketveren aangebracht, die zijn afgedekt met een dikke laag vlas en biologisch katoen.

Heerlijk slapen doet u dankzij de Boxspring Classic.

Werkwijze Mérens boxspring

Mérens gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals wol, vlas, kamelenwol, paardenhaar en katoen. Dat betekent perfect slaapgenot door de natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen.

Katoen voor nog meer veerkracht, schapenwol is zacht met maximaal slaapcomfort, kamelenwol weerstaat kou en hitte, paardenhaar voor optimale ventilatie, vlas absorbeert vocht gemakkelijk.
De materialen die wij in de boxsprings gebruiken, ventileren optimaal. Ze hebben een lange levensduur. Natuurlijke materialen verpulveren niet, ze zijn niet milieubelastend en dragen bij aan uw gezondheid.

Mérens maakt met vakmanschap een persoonlijk bed voor u. Ieder mens is bijzonder, daarom is elk Mérens-bed uniek. Aanpassing in hoogte, breedte, lengte vormt geen probleem. Ons aanbod in bekleding is groot en wij maken zelfs het bed dat u zelf ontwerpt.

Mérens gebruikt in zijn bedden een uitgebalanceerd  en geavanceerd Zweeds verensysteem. Wij gebruiken de nieuwste materialen en de nieuwste technieken. De veren worden stuk voor stuk in een eigen hoesje verpakt. Zo ontstaat maximale ontspanning als u op een Mérens bed ligt.

De veren vormen zich naar uw lichaam en geven steun daar waar nodig. Het systeem voelt zacht aan en biedt toch maximale ondersteuning. Elk deel veert afzonderlijk met uw lichaam mee.
Mérens bedden zijn geen massaproduct. Uw nachtrust is onze zorg.

Optimale zekerheidsgarantie
Mérens geeft een optimale garantie u krijgt 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk.

 

 

Meer lezen over
'Mérens boxspring Classic'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.