Swiss Sense boxsprings

13 November 2014

Kruip lekker onder de wol met de Swiss Sense boxsprings.


Slapen is belangrijk in ons leven, het laat het lichaam tot rust komen en zorgt voor nieuwe energie voor de volgende dag. Naast slaapcomfort is design ook een belangrijk aspect van een bed. Daarom ontwikkelt en produceert de familie Diks bedden waar design en slaapcomfort samenkomen.

Boxspring Lifestyle 500-S

Deze complete boxspring heeft een gestoffeerd hoofdbord voorzien van een modern lijnenspel en 2 elektrisch verstelbare pocketvering boxsprings ‘Pocket 1000’. Het bed is ingedeeld in diverse ergonomische comfortzones en voorzien van een comfort afdeklaag inclusief pullback-systeem. Ligcomfort is gegarandeerd. De lees- of ligstand wordt eenvoudig gekozen met de afstandsbediening. Verder is er een zeer uitgebreide keuze in bedpoten en stofmogelijkheden/kleuren.

Prijs vanaf (elektrische uitvoering): € 2.880,-.

Boxspring Royal Signum

Boxspring Royal Signum bestaat uit het design hoofdbord ‘Fusion Deluxe’ en luxe pocketvering boxsprings. De gestoffeerde 9-zone pocketvering matrassen zijn voorzien van een natuurlijke afdeklaag ende draadloze bediening (bij verstelbare uitvoering) zorgt voor extra gebruikersgemak. De Royal Signum is uitgevoerd met een Talalay latex topper die gemaakt is van ademend en veerkrachtig materiaal dat zich aan de lichaamsvorm- en gewicht aanpast. Het bed is leverbaar in diverse maten, stoffen en uitvoeringen.

Prijs vanaf € 2.720,-

Meer informatie: www.swisssense.nl

Publicatiedatum: 13 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

De top 3 woontrends van 2016

Slapen in de jungle of toch liever in een Japanse ...

Heerlijk wakker worden op de boxspring

De boxspring bestaat uit drie matrassen. Ze zijn a...

Eastborn box Energy

Eastborn boxspring Energy. Nederlands fabrikaat me...

Limited Editions Viking Beds

Viking: drie jaar op rij het beste beddenmerk uit ...

Boxspring met tv-meubel

TV meubel, te plaatsen achter ieder bed..............
Advertentie