Sleeptrade: Beddelicious boxsprings op maat

Sleeptrade Beddelicious boxsprings 100 procent op het lichaam aan te passen

05 December 2012

Sleeptrade presenteert Beddelicious: boxsprings op maat. Sleeptrade Beddelicious boxsprings 100 procent op het lichaam aan te passen.

Bijna een kwart van de Nederlandse bevolking heeft slaapproblemen. Vaak is de boosdoener een bed dat niet goed aansluit op het lichaam. Sleeptrade presenteert daarom Beddelicious, een beddenmerk dat de klant echt centraal stelt. Met de introductie van de eerste serie Euphoria van Beddelicious wordt 100 procent rekening gehouden met lichaams­bouw, slaapgewoonten en voorkeuren.

Iedereen slaapt op een andere manier en daarom ligt het voor de hand dat slaapproducten op specifieke persoonlijke kenmerken zijn in te stellen of aan te passen. Dat is echter in de praktijk nauwelijks het geval. Vaak zijn er slechts standaardoplossingen, waarbij er enkel drie keuzes zijn bij een bed (soft, medium, stevig). Die keuze is niet voor delen van het bed, maar voor het gehele bed. Sleeptrade introduceert daarom een nieuw merk met unieke instelbare producten: Beddelicious. De slogan van Beddelicious is Sleep Good Feel Good. De unieke instelbare producten zorgen voor een heerlijke nachtrust, waarna men de dag weer vol energie tegemoet kan treden.

Euphoria
De betaalbare collectie Euphoria van Beddelicious bevat instelbare boxsprings met mee-gestoffeerde of ongestoffeerde matrassen en topmatrassen. Nieuw hierbij is de 4ZONE-technologie. Hierbij zijn vier zones, te weten schouder, lende, bekken en heup, afzonderlijk in te stellen. De ondersteuning in deze zones kan variëren van soepel, tot medium, stevig en zelfs extra-stevig. Iemand met erg brede schouders heeft nu eenmaal andere ondersteuning op een andere plaats nodig, dan iemand met zware, brede heupen. Naast het slaapcomfort kan ook het uiterlijk van de bedden helemaal naar wens worden vormgegeven: met diverse stoffen als katoen, linnen, wol, linnenlook en gerecyclede materialen en verschillende prachtig vormgegeven hoofdborden en pootjes. Of je interieur nou klassiek, sfeervol of modern is: er past altijd een Beddelicious-bed bij.

Matrassen
De matrassen van Euphoria hebben allemaal een kern van pocketveren, een afneembare en wasbare matrashoes en een omruilgarantie van 30 dagen. Bovendien kan de matras dezelfde stoffering krijgen als de boxspring. De topmatrassen worden in dat geval voorzien van speciale hoeslakens. Euphoria heeft drie verschillende soorten matrassen en twee typen topmatrassen. De matrassen hebben allemaal dezelfde hoogte zodat matrassen uit verschillende prijsklassen naast elkaar geplaatst kunnen worden. De boxspring blijft dan even mooi en het slaapcomfort is helemaal afgestemd op de persoon en de portemonnee. De matrassen zijn al verkrijgbaar vanaf € 495,-- (maat 70/80/90 breed en 200/210 lang).

Boxsprings: B1000 en B2000
Euphoria kent twee typen boxsprings, de B1000 en de B2000. De boxsprings zijn zo in te stellen dat ze bij ieder individu passen. De B1000 heeft een kern van pocketveren, de boxspring heeft een hoogte van 19 cm, is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare bodem en in twee stevigheden. De B2000 onderscheidt zich door een 4ZONE-technologie. Dat houdt in dat er vier zones zijn (schouders, lende, bekken, heup) die elk afzonderlijk zijn in te stellen (soepel, medium, stevig, extra stevig). In combinatie met de juiste matras geeft de boxspring hiermee altijd op de juiste plaatsen de benodigde ondersteuning en comfort. Net zoals bij de matrassen kunnen zowel de B1000 als B2000 gestoffeerd worden in diverse katoenen, wollen, linnen en gerecyclede, afneembare stoffen en worden voorzien van diverse stijlvolle pootjes en hoofdborden. Uniek bij beide boxsprings is de antisliplaag op het bovenvlak van de boxspring. Hierdoor wordt het verschuiven van matrassen op de bodem eenvoudig tegengegaan. Een complete Beddelicious boxspring inclusief matrassen, hoofdbord en pootjes is al verkrijgbaar vanaf € 2.950,-- (maat 160/180 x 200/210).

Over Sleeptrade
Sleeptrade ontwikkelt product- en verkoopconcepten, in samenwerking met producenten en ontwikkelaars, voor Beddenspecialisten. Onder de merknaam Beddelicious wordt nu de eerste boxspring- en matrassencollectie van Sleeptrade op de markt geïntroduceerd. In de loop van 2013 volgen er diverse andere instelbare producten onder het merk Beddelicious. Producten die zorgen voor een goede nachtrust, een prettig gevoel en een optimale prestatie.

Meer informatie: www.sleeptrade.nl

Publicatiedatum: 5 december 2012

Anderen bekeken ook

Euphoria boxspring

De Beddelicious Euphoria collectie bestaat uit een zeer fraai vormgegeven matras- en boxspringcollectie welke persoonlijk instelbaar zijn en aangepast kan worden aan ieder individu. De Euphoria collectie biedt een diversiteit aan matrassen, topmatrassen en instelbare matrassen, welke gecombineerd kunnen worden met de boxsprings uit de Euphoria collectie. De Euphoria boxsprings zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de B1000 en B2000. Uiterlijk exact hetzelfde. Qua interieur helemaal anders. De B1000 boxspring is voorzien van een vaste kern en verkrijgbaar in twee stevigheden. De B2000 boxspring kan door middel van tien aanpasbare modules helemaal op het lichaam worden afgesteld. Iedere module kan in soepel, medium, stevig en extra stevig worden uitgevoerd. Zo kan voor ieder persoon de juiste zone indeling worden bepaald.De boxspring of instelbare boxspring zijn in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering leverbaar en kunnen volledig naar smaak worden samengesteld door de vele keuzemogelijkheden.   Bekijk de website voor uw dichtstbijzijnde Beddelicious dealer.

Beddelicious

Euphoria matrassen

De Euphoria matrassen hebben een aantal zaken gemeen. Zo zijn ze de M100, M200 en M300 voorzien van een afneembare en wasbare matrashoes, is de hoogte gelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de omruilgarantie. Zo kunt u een matras naar behoefte uitzoeken en is de hoogte altijd gelijk. Het maakt dus niet uit welke matrassen naast elkaar komen te liggen. De unieke Beddelicious Euphoria M400 en M500 matrassen zijn voorzien van een kern met verwisselbare zones. Zo kunt u alle zones aanpassen in vijf stevigheden. Heeft u brede schouders, dan wordt de schouderzone extra soepel ingesteld. Brede heupen? De heupzone kan ook hier op maat worden aangepast.Elk deel kan worden aangepast, zodat er een comfortabele ondersteuning en drukverdeling ontstaat voor uw specifieke kenmerken en wensen.

Beddelicious