Foto: /beddelicious-boxsprings-sleeptrade.jpg

Introductie AVS boxspring met spiraalbodem

Een boxspring met spiraalbodem is de nieuwste innovatie van Auping. De AVS boxspring beschikt over een AVS spiraalbodem die voor 80% open is. De open structuur draagt bij aan een goede ventilatie.

Auping is de eerste die een boxspring voorziet van een AVS spiraalbodem. AVS staat voor Actieve Ventilatie en Support en is het geheim van een goede en gezonde nachtrust. Ook de nieuwe boxspringmatrassen voldoen aan het AVS principe. De combinatie van een AVS boxspringbodem en -matras zorgt voor een compleet, ademend bedsysteem.

AVS boxspring

Auping introduceerde eerder al AVS matrassen en de AVS spiraalbodem. Nu is de AVS lijn uitgebreid met de AVS boxspring, waarmee zowel de boxspringbodems als de boxspringmatrassen beschikken over optimale ventilatie en support. Een AVS spiraalbodem in een boxspring is bijzonder, alleen boxsprings van Auping beschikken hierover. Alle boxsprings zijn bovendien voorzien van een Bonell® vering, die zorgt voor een optimale stabiliteit. De bodem kan uitgerust worden met één of meerdere motoren, waarmee de boxspring elektrisch verstelbaar is. Een matraskoppeling zorgt ervoor dat deze perfect op zijn plaats blijft. Ook is een zgn. Deelbaar Set beschikbaar, waardoor twee 1-persoonsboxsprings aan elkaar vast gemaakt kunnen worden, maar ook eenvoudig aan het voeteneind uit elkaar gereden kunnen worden. Dit zorgt voor extra gemak tijdens het opmaken van het bed en het schoonhouden van de slaapkamer.

AVS boxspringmatrassen

De nieuwe AVS boxspringmatrassen zorgen voor een betere lucht- en vochtregulering, dankzij het 3Dbreisel met open structuur. Het vocht kan bovendien gemakkelijker verdampen door de klimaatvezel die in de toplagen is verwerkt. De open DPPS® veer zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt draaien, zodat de slaap niet verstoord wordt. De AVS boxspringmatrassen hebben een luxe uitstraling door de ingestikte kroon aan het hoofdeinde. Voor extra comfort zijn er ook AVS boxspringtoppers in vier verschillende types.

Kwaliteit

Onafhankelijk onderzoek door het EIM (Ergonomie Instituut in München) heeft uitgewezen dat de AVS boxspring goed scoort op het gebied van comfort en ventilatie. Hiermee ligt de totale beoordeling van de AVS boxspring op hetzelfde kwaliteitsniveau als de Auping AVS spiraalbodems en matrassen.

Stoffenassortiment en kleuren

Het stof fenassortiment is vernieuwd; er is meer keuze binnen een stofgroep en de prijzen zijn vereenvoudigd. De boxspring kan worden bekleed met een eigen stof. Aan de hand van een proefstukje beoordeelt Auping of de gekozen stof geschikt is om te verwerken op een boxspring. De houten onderdelen, zoals poten, kunnen worden geleverd in het standaard Auping kleurenassortiment. Dit assortiment bestaat uit twaalf verschillende kleuren in beits, vollak en hoogglanslak.

Reacties