Foto: press_2013/hastens-boxspring-nieuwe-collectie-.jpg

Hästens boxspring: nieuwe collectie

Voor het najaar presenteert Hästens een nieuwe collectie boxsprings.

Ontelbare lagen van natuurlijke materialen komen samen en zijn met liefde samengesteld in de fabriek in Köping. Deze collectie is een ode aan Zweeds vakmanschap, ontworpen om die betere nachtrust te kunnen bieden. Ook komt de beddenfabrikant met een handdoekencollectie van 100% Egyptisch katoen.

75% kiest voor nieuwe bedden

Het ontwerp en de samenstelling voeren veel verder dan die van het oorspronkelijke model, maar de passie en trots waarmee ieder bed wordt gemaakt zijn nog steeds hetzelfde. En de testresultaten spreken voor zich: 75% van de ondervraagden uit 170 testsessies vonden de verbeterde boxspringbedden comfortabeler, flexibeler en de ondersteuning beter vergeleken met eerdere modellen. De nieuwe unieke veersystemen met zachtere en stillere veren zorgen voor nog meer oppervlaktezachtheid en diepteondersteuning. De luxueuze finish, een borduurwerk met de modelnaam, is de kwaliteit zoals we van de Zweden gewend zijn.

De geboorte

Bij Hästens richten ze zich altijd op slaapcomfort met het grootst mogelijke genot. Dit is waarom, én hoe de Hästens boxspringbedden zijn ontwikkeld. In de jaren '20 plaatste Hästens een topmatras op een boxspringbed om meer comfort te bieden. In de jaren '30 werd dit concept doorontwikkeld. Het matras en de boxspring werden verenigd in één unit. En zo werd het Hästens boxspringbed zoals we dat vandaag kennen geboren.

Het ontwerp van nu

Hästens boxspringbedden hebben een ingenieus ontwerp dat bestaat uit een dik springverenmatras en een topmatras voor een extra zacht oppervlak. De basis is gemaakt van Zweeds dennenhout, van de langzaam groeiende noordelijke bossen die bekend staan om hun opvallende sterkte.

Binnen in het frame bevinden zich twee unieke veersystemen, die samen met de natuurlijke materialen zorgen voor meer comfort, flexibiliteit en reliëf, terwijl het daarnaast ademt en een perfect slaapklimaat biedt. Dit alles in compacte vorm, een uniek minimalistisch ontwerp dat toch bijzonder veelzijdig is. Je kunt kiezen of je jouw bed vrijstaand wil gebruiken of zeer gemakkelijk in een ledikant. En aangezien je Hästens-bed op maat gemaakt wordt, kun je precies de bedmaat kiezen die bij jou past.

Meer informatie: www.hastens.com/nl/

Publicatiedatum: 6 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

 

Reacties