Foto: 2017-11/vispring-verstelbaar-bed-topaz.jpg

Een gezonde, herstellende nachtrust met Vispring's nieuwe, verstelbare bed Topaz

Britse beddenmaker Vispring breidt haar collectie uit met een moderne interpretatie van luxe, verstelbare bedden: Topaz.

Voor mensen die op zoek zijn naar het comfort en de verfijning van verstelbare slaapsystemen.

Topaz is geheel uitgevoerd in het vertrouwde design van Vispring en is een mooie weerspiegeling van het fijne vakmanschap en het gebruik van natuurlijke materialen wat u van Vispring gewend bent. De boxspring bevat unieke ingekapselde micro-springveren die zijn bedekt met vullingen van Platinum gecertificeerd Brits fleecewol, dat zorgt voor uitzonderlijke ondersteuning en comfort. De boxspring biedt een bijna oneindig aantal aanpassingsmogelijkheden dankzij de vijf panelen en vier scharnierpunten, die perfect samenwerken met de afstandsbediening of app op smartphones of tablets.

Topaz is een prachtig en compleet gestoffeerd slaapsysteem dat verkrijgbaar is in een selectie stijlvolle stoffen uit de Timeless en Local stoffencollecties van Vispring. De sterke verstelbare boxspring heeft een elegant en hedendaags ontwerp en kan worden gecombineerd met vier speciaal ontwikkelde, luxe recliner-matrassen met pocketvering van Vispring: de Recliner Excellence, Recliner Superb, Recliner de Luxe en Recliner Elegance. Topaz is verkrijgbaar met verschillende poten en hoofdborden, zodat er altijd een variant is die mooi past bij uw eigen interieur.

“We hebben het ontwerp en de prestaties van de verstelbare basis met Topaz naar een hoger niveau getild, zodat hij beter past bij een luxe slaapsysteem,” aldus Magali Castillo, global marketing director van Vispring. “We hebben klassieke lijnen gecombineerd met functionaliteit en op die manier bieden we kritische klanten het comfort van een verstelbaar bed, zonder in te hoeven leveren op design.”

Het nieuwe verstelbare bed Topaz gebruikt moderne technologie om zich moeiteloos aan uw lichaam aan te passen en u comfort en ondersteuning te bieden in allerlei slaapposities, zonder dat u inlevert op de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van een traditioneel Vispring bed.

Reacties