Foto: Eastborn-nummer-10-boxspring-beste-getest-wk-editie

Eastborn Nummer 10 boxspring beste getest

De beste boxspring van Nederland, Eastborn Nummer 10 boxspring, nu in Rio Edition.

Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 kwam in januari 2014 als Beste uit de test van de Consumentenbond. In de aanloop naar het WK voetbal lanceert Eastborn een speciale Rio Edition van deze succesvolle boxspring. Topkwaliteit en oranjegevoel gaan daarbij hand in hand.

De nieuwe Eastborn Nummer 10 Rio Edition heeft een topmatras van het nieuwe Fresssh! Foam. Dit schuim met de eigenschappen van gel ventileert optimaal en heeft een verkoelende werking. Het is daardoor ideaal voor warme zomernachten. Bovendien heeft deze Nummer 10 boxspring een speciaal hoofdbord met een subtiele oranje bies. Ook kunnen de poten mee worden gestoffeerd.

Gratis kussens met speakers

Bij aanschaf van een Nummer 10 Rio Edition ontvangt de klant twee kussens Jack gratis. Deze kussens van traagschuim zijn niet alleen uiterst comfortabel, ze zijn ook voorzien van ingebouwde speakertjes. Met deze kussens hoef je geen moment van de WK-wedstrijden te missen. Deze kussenactie is geldig tijdens de Eastborn WK Weken van 24 mei t/m 12 juli 2014.

Eastborn boxspring weer beste uit de test

Het was in januari van dit jaar niet de eerste keer dat Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 als beste getest werd. Ook in december 2012 stond deze boxspring al bovenaan de ranglijst van de Consumentenbond. De Nummer 10 liet hiermee voor de tweede keer de concurrentie achter zich.

Rio Edition boxspring

De Boxspring Nummer 10 Rio Edition combineert prima slaapcomfort met een scherpe prijs. De combinatie bestaat uit: Boxspring Nummer 10 vast + Matras Nummer 10 + Topdekmatras Fresssh! Foam. Boxspring combinatie Nummer 10 is leverbaar vanaf 1.999 euro.

Eastborn: made in Holland

Eastborn boxsprings en matrassen worden geproduceerd door Hilding Anders in Vroomshoop. Een strenge selectie van materialen, uitvoeringen en maten houdt de kwaliteit hoog en de prijs scherp. De consument profiteert hiervan want design, kwaliteit en duurzaamheid zijn vriendelijk geprijsd.

Meer informatie: www.eastborn.nl

Publicatiedatum: 19 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties