De top 3 woontrends van 2016


Slapen in de jungle of toch liever in een Japanse oase van rust? Het kan dit jaar allemaal door de nieuwste woontrends toe te passen in je eigen huis!

De top 3 woontrends van 2016 zijn hier voor je op een rijtje gezet.

1) Creëer je eigen jungle

Dit betekent natuurlijk niet dat je meteen je hele slaapkamer vol moet zetten met planten en opgezette tijgers, alhoewel een exotische plant wel een toevoeging kan zijn aan je interieur. Een rustieke boxspring voor een muur met een expressieve bloemenprint kan zorgen voor de juiste balans, of juist een lichtgekleurde muur met een eenvoudige print in combinatie met felgekleurde gordijnen. Met de jungletrend kan je alle kanten op.

2) Stijlen combineren: the new eclectic

Dit is een hele brede trend, hierbij gaat het vooral om het samenbrengen van verschillende invloeden in je huis en bij deze trend is eigenlijk alles mogelijk! Je kunt verschillende prints, kleuren, stijlen en stoffen met elkaar combineren. Door bijvoorbeeld een kleurig dekbedovertrek te combineren met een muur vol decoraties gaat het echt leven in je slaapkamer en zal je elke ochtend geïnspireerd wakker worden.

3) Een oase van rust

Deze stijl is afkomstig uit Japan en brengt Zen in je slaapkamer. Om de rust te creëren wordt er bij deze stijl veelal gebruikgemaakt van licht hout en veel wit- en grijstinten. De stijl is erg abstract en er worden weinig accessoires toegevoegd. Er wordt wel gebruikt gemaakt van planten en bloemen om een balans in kleur te creëren. Doordat er weinig poespas aan te pas komt, oogt de slaapkamer open en licht en kun je helemaal tot rust komen in je eigen slaapkamer.

Kortom, er zijn genoeg opties om de inrichting van je slaapkamer eens helemaal om te gooien.

AANBEVOLEN

Hml Bedding luxe & pit

Deze stijl is voor de durvers onder ons.. de vormgeving in deze stijl is licht k...

SERTA hotelbedden.

Gerenommeerde hotelketens over de hele wereld kiezen niet voor niets voor SERTA....

Hml Bedding rust & eenvoud

Een stijl die ontstaan is als reactie op onze drukke maatschappij.. we komen nau...

Heerlijk wakker worden op de boxspring

De boxspring bestaat uit drie matrassen. Ze zijn afgestemd op uw persoonlijke we...

Advertentie