Hml Bedding moodboard rust en eenvoud

Een stijl die ontstaan is als reactie op onze drukke maatschappij. Onze agenda’s staan vol, we komen amper aan onszelf toe. Thuis wil je tot rust komen!

Stylingtips bij de stijl rust en eenvoud

De stijl rust & eenvoud gaat uit van natuurlijke kleuren en materialen zoals wol, steen, leder, vilt en aardewerk. De inspiratie van deze stijl ligt dus zeker in de natuur, maar je ziet dit niet letterlijk terug in afbeeldingen van bomen of prints met bladeren, maar meer in materiaalgebruik. Je mag zien hoe en waarvan iets gemaakt is, je ziet in deze stijl dus bijvoorbeeld extra grof geweven kleden en linnen dekbedovertrekken die mogen kreuken. Een poef met de naden naar buiten verwerkt, of keramiek waarbij je de randen van de mal nog kunt zien.

Wil je deze stijl in je slaapkamer? Kies een simpel maar mooi afgewerkt hoofdbord zoals de Sonore of Lento. Een witte of lichtgrijze vloer staat mooi met vergrijsde groenen of grijzen op de muur. Bij het kiezen van accessoires let je dus op ‘echte’ materialen en qua kleur kun je allerlei vergrijsde groenen, groenblauwen en grijzen met elkaar combineren. Gebruik veel textiel in de vorm van plaids en (uni) kussens. In deze stijl hoort ook zeker een grote plant thuis!

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Sonore in de stof Luca 50 Mint.

Passende verfkleuren (Histor):
badparel S 1010 - G
opvallend S 3010 – G30Y
zinnia S 6020 – G10Y

www.hmlbedding.nl