Hml Bedding moodboard pittig en pastel

Deze stijl is vrolijk en gewaagd. Uitgesproken, maar ook zacht. Ideaal voor je slaapkamer, hier word je gegarandeerd opgewekt wakker!

Stylingtips bij de stijl pittig en pastel

Door warm okergeel te combineren met verschillende frisse pastels zoals zacht groenblauw, zachtgeel en zachtroze ontstaat een verrassende sfeer. In deze stijl kun je spelen met print, vorm en kleur. Mixen mag. Voor de vloer kies je licht hout, bijvoorbeeld vergrijsd eiken of een neutrale marmoleum of tapijt. Je kiest voor 1 accentwand zoals het groenblauw uit het moodboard die je combineert met witte wanden. Of je schildert alle wanden zacht vergrijsd geel, zand of roze. Dit geeft een geborgen gevoel. Een subtiel behang met een kleine ton-sur-ton print past ook erg goed in deze stijl.

Het dekbedovertrek is de basis. Die kies je dus eerst. Een overtrek met strepen of vlakken in verschillende zachte tinten is erg mooi. Laat de kleuren uit het overtrek terugkomen in de accessoires. Voeg bijvoorbeeld een paar sierkussens of een plaid toe die hier mooi bij aansluiten. Werk met veel wit om het geheel fris te houden, bijvoorbeeld met een wit nachtkastje of linnenkast. Door de rotan en linnen accenten ontstaat extra warmte.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Ostinato in de stof Page 06 Mustard.

Passende verfkleuren (Histor):
poging S1015 – B20G
verguld S 2070 – Y10R
zen S 1010 – G90Y

www.hmlbedding.nl