Hml Bedding moodboard luxe en pit

Deze stijl is voor de durvers onder ons... de vormgeving in deze stijl is licht klassiek geïnspireerd, maar de kleurcombinatie is zeker gewaagd!

Stylingtips bij de stijl luxe en pit

De vormgeving in deze stijl is licht klassiek geïnspireerd zoals dit bed met gecapitonneerd hoofdbord. De nieuwe bruinen en terratinten zijn in combinatie met zachtrose niet heel logisch, maar erg mooi. Het sterke contrast met het donkerblauw maakt deze stijl bijzonder.
In dit kleurpalet past ook een accent goud of marmer erg goed. Zo zie je dat je een klassiek bed heel goed op een moderne manier kunt stylen; af en toe een beetje buiten de lijntjes kleuren is alleen maar leuk!

Als je deze stijl in je slaapkamer wilt toepassen, is het belangrijk om van tevoren te bepalen waar je het accent wilt leggen. Kies voor maximaal twee pittige patroonaccenten zoals in het voorbeeld de achterwand en het dekbed. De rest houd je rustig. Het mag wel kleur hebben, maar kies voor een beperkt aantal kleuren uit de pit-acccenten die je steeds terug laat komen. Zo voorkom je dat het geheel te pittig (lees ‘druk’) wordt, je moet natuurlijk nog wel kunnen slapen.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Andante in de stof Delta 49 Navy.

Passende verfkleuren (Histor):
pandora 3040 – Y80R
herfstnevel 2020 – R10B
groots 7020 – R90B

www.hmlbedding.nl