array(1) { ["path"]=> string(19) "www.hensondesign.be" }
Partner

Van Landschoot NV

Een bedrijf in beweging, zo kan Van Landschoot zeker genoemd. In de 88-jarige geschiedenis hebben ze regelmatig nieuwe, belangrijke stappen ondernomen om zo de organisatie steeds groter en sterker te maken. Ze produceren momenteel een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan matrassen en dankzij de aankoop van de firma HERMAT in Beaumont hebben ze zich zelfs verder gespecialiseerd in de productie van boxsprings en lattenbodems.

MEER TONEN

Henson Design boxsprings

Henson Design boxsprings zijn standaard voorzien van een hoger instapniveau. Door gebruik te maken van massief houten sledepoten afgezet met rvs details.

Henson Design boxsprings


Van Landschoot heeft een jonge designer de opdracht gegeven om op een andere manier te kijken naar slaapcomfort en daarbij ergonomie en gebruiksgemak voorop te stellen.

Daarnaast hebben zij hun kennis van hoogstaand slaapcomfort toegevoegd aan het vernieuwende design van Mr. Henson. Het resultaat hiervan is een modern vormgegeven collectie design boxsprings uitgerust met de meest innovatieve technologieën.

Design
Henson Design boxsprings kenmerken zich door een uitgesproken design gecombineerd met het gebruik van luxe materialen als hoogwaardig kunstleder massief hout en roestvrij staal.

Technologie
Henson Design boxsprings zijn voorzien van vele vernieuwende technologieën die voorheen nog niet in boxsprings toepasbaar waren. Hierbij wordt vooral veel aandacht besteed aan geïntegreerde LED verlichting en in en uit stap verlichting onder de boxspring.

Meer lezen over
'Henson Design boxsprings'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.