Boxspring Briljant Elite

Sluit je aan bij een selecte groep mensen die zichzelf het privilege hebben toegekend om het ultieme slaapcomfort te ervaren.

Premium kwaliteit van Goossens Boxsprings

Sluit je aan bij een selecte groep mensen die zichzelf het privilege hebben toegekend om het ultieme slaapcomfort te ervaren. Met boxspring Elite ben je bevoorrecht om te mogen genieten van premium kwaliteit. Met de beste materialen en luxe afgewerkte stoffen passen we boxspring Elite helemaal aan naar jouw persoonlijke wensen. De bodem van boxspring Elite bestaat uit een uiterst comfortabele pocketvering. In een pocketvering matras zijn alle veren afzonderlijk van elkaar verpakt in maar liefst 3000 ‘pockets’. De ‘pockets’ zijn verdeeld in verschillende comfortzones, zodat ieder lichaamsdeel de perfecte ondersteuning krijgt. Een ander groot voordeel van het pocketmatras is de ventilatie; warmte en vocht worden in dit matras zeer goed afgevoerd. Samen met topmatras Fresh ben je verzekerd van een optimale ventilatie en een niet te evenaren ondersteuning dankzij 3 lagen pocketvering. Comfortabeler kan niet.

Boxspring Elite is uit te breiden met een elektrisch verstelbare bodem, wat het bed nóg luxer maakt. Dankzij de draadloze bediening heb je geen last van vervelende snoeren of stekkers. Het omhoog brengen van het voeteneind zorgt voor verlichting bij vermoeide benen en haalt de spanning van je rugwervels af. Het omhoog brengen van het hoofdeinde is ideaal als je voor of na het slapen graag nog even wilt lezen of tv kijken. Of geniet uiterst comfortabel van een ontbijtje op bed. Naast functionele opties geeft boxspring Elite jou de keuze uit verschillende exclusieve kleuren en materialen, die speciaal voor deze jubileumcollectie zijn geselecteerd. De stoffering van boxspring Elite is voorzien van luxe horizontale sierbanden, omringt door een strak kader. Bekleed de box, het hoofd- en voetbord en zelfs het matras in een luxe stof die bij jouw inrichting past én helemaal volgens de laatste trends. Kom gerust eens proefliggen in de winkel en bekijk hoe je deze boxspring helemaal kan afstemmen op jouw slaapwensen, onze slaapexperts staan voor je klaar.