Slaapkamer stoffering en hoofdborden op maat

Benieuwd wat VDH Stoffeerderij voor u kan betekenen op het gebied van slaapkamer stoffering? Dit laten we u graag zien!

Maak een afspraak voor uw slaapkamerstoffering

Naast het stofferen van meubilair als stoelen en banken, kunt u bij VDH Stoffeerderij ook terecht voor slaapkamer stoffering.

We onderscheiden twee momenten waarop mensen kiezen voor slaapkamer stoffering. Zo kan het voorkomen dat het bed en de bed-achterwand, ook wel hoofdbord bed genoemd, versleten zijn.

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u uitgekeken bent op uw slaapkamerinterieur en simpelweg toe bent aan iets nieuws. Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs in de showroom.

Een hoofdbord bed is een ware eyecatcher in uw slaapkamer

Wij begrijpen dan ook heel goed dat uw wellicht specifieke wensen heeft met betrekking tot dit hoofbord bed. Een nieuw hoofdbord kopen is een optie, maar houdt u er dan wel rekening mee dat de keuze beperkt is, zeker qua maatvoering. Wilt u echt iets te kiezen hebben, dan is een hoofdbord op maat laten maken de beste optie.

Standaard bestaat namelijk voor ons niet, maatwerk wel. Kiest u voor een vlakke stoffering met een bekleding in een fraai design? Of kiest u bijvoorbeeld voor herstofferen bed met een stoffering met knopen? Of een fraaie stoffering met echte capitonnering? VDH Stoffeerderij maakt ook uw hoofbord op maat en biedt u bovendien een zeer ruime keus in de stoffering van uw bed-achterwand. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij denken hierin graag met u mee en doen dit altijd in praktische en betaalbare oplossingen.