Wit, strak én knus in de slaapkamer: het kan

De tijd dat ons interieur strak wit was is al even geleden.

09 December 2018

De tijd dat ons interieur strak wit was is al even geleden. hülsta brengt die witte strakheid vandaag terug in onze slaapkamers, in combinatie met warme houtaccenten die zorgen voor warmte en een natuurlijk gevoel. Beide mooi in balans zorgen voor vuurwerk, met een vilten bedwand als extraatje om lekker te cocoonen.

Dat hülsta garant staat voor kwaliteitsvol en functioneel design, bewijzen ze alweer met CITADA. Zo creëerden ze bovenop een uiterst comfortabel bed ook een ruime garderobe en een strakke commode. De natuurlijke eiken en witte afwerking geven het geheel een warm en comfortabel gevoel.

Huelsta Citada

Het bed: een comfort zone die je niet wil verlaten

Het CITADA-bed ademt comfort dankzij een hoogte van 45 centimeter en een gestoffeerd wit hoofdeinde. Bovendien kun je de lattenbodem en het matras afstemmen op je voorkeuren en lichaamsgewicht. Maak het plaatje af met de bijpassende nachtkastjes, een hip metaal onderstel en een eiken of witte afwerking, en je telt de uren af tot je weer in je CITADA-slaapkamer mag gaan vertoeven.

Huelsta Citada1

Maximaal gemak dankzij de garderobe

Schoonheid zit wel degelijk vanbuiten én vanbinnen bij de CITADA-garderobe. Niet alleen is de buitenkant prachtig afgewerkt, de binnenkant is ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Een enorme opslagruimte zorgt voor maximaal gemak, wat enkel versterkt wordt door accentlades in eik en handige lichtinstallaties.

Huelsta Citada2

Personaliseerbare commode

De CITADA-commode, ten slotte, toont alweer aan dat hülsta verder gaat dan enkel met looks bezig te zijn. Ze denken steeds na over de balans tussen design en functionaliteit. Zo zijn de lades beschikbaar in verschillende breedtes en dieptes, wat ervoor zorgt dat de commode naar wens te personaliseren valt. De ladenkast maakt het CITADA-plaatje helemaal af.

Meer informatie: www.hulsta.com

Reacties