Profielfoto van Innosleeps.com
Innosleeps.com
Jan van Galenstraat 45, 1056BH Amsterdam
maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
10:00 - 17:00

Thuiswerken is bijna de nieuwe norm, maar hoe pak je dat aan?

Hoe de INVENTO Table goed van pas komt voor thuiswerkenden en gasten.

Tijdens de coronapandemie zijn veel mensen bekend geworden met de term "thuiswerken". Voor sommigen is het snel schakelen geweest met het omtoveren van een woon-, gasten- of hobbykamer naar een volwaardige thuiswerkplek.

De coronapandemie is voorbij, het thuiswerken niet. Steeds meer bedrijven zien dit als het nieuwe normaal: (gedeeltelijk) vanuit huis werken.

Voor het inrichten van een thuiswerkplek moet je vaak ruimte opofferen, maar welke ruimte lever je in? De speelkamer van je kinderen? De woonkamer, het gastenverblijf? Een lastige keuze misschien. Maar daar komt de INVENTO Table om de hoek kijken.

INVENTO Table

De INVENTO Table is een opklapbed met een tafelmechanisme. Met deze combinatie kun je je werkruimte snel omtoveren tot een volwaardig gastenverblijf.

Hoe dat werkt? Nou, je hoeft niets te schuiven of te verplaatsen. Het mechanisme zorgt ervoor dat de tafel automatisch meeveert zodra het opklapbed opengemaakt wordt. Hiermee kun je binnen één handeling een opklapbed of een tafel tevoorschijn halen.

  • Gasliften systeem - zorgt ervoor dat er minimale inspanning nodig is voor het open- en dichtklappen van het opklapbed.

  • Tafelmechanisme - zorgt dat de tafel meeklapt met het bed. De afmetingen van de tafel zijn 128x83, dit is (vaak) meer dan voldoende ruimte om je thuiswerkplekje mee in te richten.

  • Stevig materiaal - metaal, MDF en een meubelspaanplaat van 28 mm dikte zorgen ervoor dat de constructie zeer stevig is.

  • Strak design - de INVENTO is rondom afgewerkt, dit zorgt voor een minimalistisch en strak design.

  • Inclusief lattenbodem - je hoeft alleen nog naar de matrasboer om het matras uit te zoeken dat bij jou past.

Binnen enkele dagen geregeld..

De INVENTO opklapbedden zijn uit eigen productie, dit zorgt ervoor dat wij snel zijn wat betreft de levering. We beschiken tot een eigen voorraad en kunnen daardoor vaak binnen enkele werkdagen bij u thuis leveren (uiteraard op afspraak).

Er zijn verschillende kleur mogelijkheden, zo proberen wij voor ieder wat wils aan te bieden. Mocht uw gewenste kleurstelling er niet bij staan? Dan horen wij dat graag!

Garantie en service geregeld door Moderndreams, wij produceren, leveren en doen de nazorg. Hiermee heeft u altijd een korte route als er vragen zijn.

Bekijk de INVENTO Table online bij ons in de webshop, of kom langs bij ons in de showroom om de INVENTO Table te ervaren.

Tot snel!

Team Moderndreams