Foto: 2018-08/Hulsta.jpg

Sweet dreams are made of this: hülsta geeft je de customizable slaapkamer van je dromen

Met MULTI-FORMA, BED & VIDRE kan je elk meubel tot in de oneindigheid customizenEen personaliseerbare slaapkamer zoals nooit tevoren

Dat hülsta kwaliteitsvolle, mooie en functionele meubels maakt, is geen nieuws meer. Hun nieuwe MULTI-BED en MULTI-VIDRE lijnen passen perfect in dat rijtje. Zij completeren het kleerkastsysteem MULTI-FORMA, en maken het mogelijk om de slaapkamer van je dromen te bouwen. Alle slaapkamermeubelen uit de MULTI-serie kunnen namelijk met elkaar worden gecombineerd en bieden op die manier veel speelruimte voor eigen creativiteit.

Hulsta

 

Opbergruimte op maat

hülsta zit niet stil: vooraleer ze de nieuwe lijnen lanceerden, wilden ze eerst de originele MULTI-meubels nog eens in een fris jasje steken. Ook al stond het FORMA kastsysteem eerder al bekend voor zijn kwalitatieve opbergruimte, toch breidden ze het systeembouwprogramma uit én voegden ze nieuwe designs toe. Dankzij hoogte-, breedte- en diepte-inkortingen alsook zij- en achterwaartse afschuiningen kan je de FORMA kasten echt als een maatpak aanpassen aan je ruimte. En een uitgebreide keuze aan lakuitvoeringen, nieuwe grepen en verdere designelementen maken de populaire hülsta-klassieker nu nòg veelzijdiger.

Hulsta

 

 

Hulsta 3

Custom comfort

Wat MULTI-FORMA heeft voorgedaan, volgt het gloednieuwe MULTI-BED: ook dit systeem biedt een grote keuze aan designs en uitvoeringen. Zo ontstaat de maximale keuze. Verschillende hoofdborden, gestoffeerde opzetstukken, talloze stof- en leervarianten, ... . Het bed is volledig customizable van top tot teen. En dankzij flexibele lighoogtes en optionele opbergruimte verenigt MULTI-BED ook nog eens comfort en functie. Je kan dus werkelijk je persoonlijke droombed creëren.

 

Van het kastje naar de muur

De kers op de taart voor deze customizable MULTI-talents is VIDRE. Dankzij een slimme planning zijn de geavanceerde commodes, vitrines en nachtkastjes grenzeloos combineerbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos: commode of nachtkastje, staand of hangend, opbergelement of stijlvolle designvitrine, ... . MULTI-VIDRE maakt het allemaal mogelijk. Op deze manier kun je dus nu je hele slaapkamer personaliseren én inrichten zoals jij wilt, letterlijk van het kastje naar de muur

Hulsta 4

Reacties