Slaapkamers om bij weg te dromen

Van Kreuningen heeft een compleet programma voor het inrichten van uw slaapkamer. Boxspring, matras, kussen, bodem, ledikant, kledingkast of inloopkast.

Kom proefliggen

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in de woning. Een comfortabele plek waar je volledig kunt ontspannen en een gevoel van rust ervaart. Bij Van Kreuningen vind je alles om een droomkamer naar wens samen te stellen, zodat je kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Wat dacht je van een luxe hotelbed waarbij je het hoofdeinde en voeteneind kunt verstellen? 

Slaapkamer meubels

Bij Van Kreuningen vind je een ruim aanbod slaapkamermeubels voor de complete inrichting van je slaapkamer, van comfortabele moderne boxsprings en design bedden, tot ergonomische matrassen, landelijke kledingkasten en stijlvolle garderobekasten. Of wat dacht je van een klassiek ledikant? Bij Van Kreuningen vind je topmerken als Auping, Tempur en Sealy. In onze speciale slaapstudio kun je uitgebreid proefliggen en staan de bedden en boxsprings sfeervol gepresenteerd. Ook de kledingkast of linnenkast is bepalend voor de inrichting. Met maatwerkkasten van Slizing kunnen we iedere ruimte op maat inrichten.

Matrassen, kussens en dekbedden

Aangezien we gemiddeld een derde van ons leven doorbrengen in de slaapkamer, is een comfortabel matras, bed of boxspring van groot belang. Wil je graag een complete slaapkamer inrichten of heb je alleen een nieuw kussen of dekbed nodig? Natuurlijk leveren wij er graag een molton, matrasdek, dekbedovertrek en hoeslaken bij. Natuurlijk voor elk budget Laat je inspireren en adviseren bij Van Kreuningen bij het inrichten van je slaapkamer. In iedere stijl, passend bij je budget!

Vloerbedekking, wand- en raambekleding

Om de slaapkamer compleet in te richten vind je bij Van Kreuningen een groot assortiment vloerbedekking, wandbekleding en raamdecoratie. Allerlei soorten tapijt, vloerkleden, PVC, vinyl en laminaat vloeren, behang, eventueel verduisterende gordijnen op maat, verschillende soorten binnen-, en buiten zonwering. Wij adviseren je graag voor een complete inrichting van je slaapkamer.

Van Kreuningen is leverancier van o.a. Auping, Tempur, Sealy, Slizing en Dorminette.