array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(16) "www.facebook.com" ["path"]=> string(14) "/elreshaarlem/" }
Partner

Elres Electroworld

Hartelijk welkom bij Elres Audio Visual Centre. We zijn een specialist in ons vakgebied en daar willen wij u zoveel mogelijk van laten profiteren. Kijk, als u alleen geïnteresseerd bent in de allerlaagste prijs, de apparatuur zelf wilt vervoeren en aansluit en vervolgens hoopt dat alles het blijft doen, dan moet u niets bij Elres kopen. Nu niet en straks niet. Maar als u kiest voor een deskundig advies, 24-uurs service, beslist geen voorrijkosten van een service-auto, plus een reële prijs, dan bent u bij ons van harte welkom.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Elres Electroworld

Slaap beter, hoe hard het gesnurk ook is

In plaats van muziek, hoor je met de sleepbuds rustgevende geluiden die ongewenst nachtelijk lawaai maskeren, zo kan jij eindelijk rustig slapen!

Slapen. Eindelijk.

Je kent het wel. Storende geluiden zoals snurken, verkeer en luidruchtige buren houden je uit je slaap. Daar wilden we iets aan doen en dus hebben we sleepbuds met geïntegreerde technologie voor geluidsmaskering ontwikkeld. De kleine, comfortabele en volledig draadloze sleepbuds maskeren lawaai met speciale geluiden waarbij je rustig in slaap valt. Zo word je elke dag uitgerust en vol energie wakker.

Het lijken kleine oordopjes, maar Bose noise-masking sleepbuds zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale nachtrust. Je kunt er geen muziek mee streamen en ze hebben ook geen acoustic noise cancelling. In plaats daarvan gebruiken ze een aantal pre-loaded rustgevende geluiden die storend lawaai maskeren, zodat je de hele nacht kunt doorslapen.

Kom testen in onze winkel aan de Keizerstraat 9 in Haarlem!

 

Gemaakt voor comfort

Elk oor is anders. Op basis van talloze 3D-oorscans hebben we kleine oordopjes gemaakt die niet veel groter zijn dan een erwt. De sleepbuds worden geleverd met StayHear+ Sleeptips in drie maten (S/M/L) en zijn voorzien van een flexibele vleugel die past in de bovenrand van je oor. Je sleepbuds blijven de hele nacht comfortabel zitten.

Maar ze werken pas echt goed als ze de juiste pasvorm hebben. Bekijk dus eerst onze ondersteuningsvideo om de juiste pasvorm te kiezen. Daarna kun je lekker gaan liggen.

elk oor is anders

Meer lezen over
'Slaap beter, hoe hard het gesnurk ook is'?

meer van deze professional

Theetijd

Met deze mooie SMEG waterkoker is een heerlijke kop the...

Perfect reality met Samsung type QLED K8

De QLED 8K TV doorbreekt de grenzen van scherpte. detai...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.