string(1) "p"

Slaap beter, hoe hard het gesnurk ook is

In plaats van muziek, hoor je met de sleepbuds rustgevende geluiden die ongewenst nachtelijk lawaai maskeren, zo kan jij eindelijk rustig slapen!

Slapen. Eindelijk.

Je kent het wel. Storende geluiden zoals snurken, verkeer en luidruchtige buren houden je uit je slaap. Daar wilden we iets aan doen en dus hebben we sleepbuds met geïntegreerde technologie voor geluidsmaskering ontwikkeld. De kleine, comfortabele en volledig draadloze sleepbuds maskeren lawaai met speciale geluiden waarbij je rustig in slaap valt. Zo word je elke dag uitgerust en vol energie wakker.

Het lijken kleine oordopjes, maar Bose noise-masking sleepbuds zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale nachtrust. Je kunt er geen muziek mee streamen en ze hebben ook geen acoustic noise cancelling. In plaats daarvan gebruiken ze een aantal pre-loaded rustgevende geluiden die storend lawaai maskeren, zodat je de hele nacht kunt doorslapen.

Kom testen in onze winkel aan de Keizerstraat 9 in Haarlem!

 

Gemaakt voor comfort

Elk oor is anders. Op basis van talloze 3D-oorscans hebben we kleine oordopjes gemaakt die niet veel groter zijn dan een erwt. De sleepbuds worden geleverd met StayHear+ Sleeptips in drie maten (S/M/L) en zijn voorzien van een flexibele vleugel die past in de bovenrand van je oor. Je sleepbuds blijven de hele nacht comfortabel zitten.

Maar ze werken pas echt goed als ze de juiste pasvorm hebben. Bekijk dus eerst onze ondersteuningsvideo om de juiste pasvorm te kiezen. Daarna kun je lekker gaan liggen.

elk oor is anders