string(1) "p"

Persoonlijk slaapadvies

Ja maar........ in de winkel lig ik maar 5 minuten. Hoe weet ik dan dat ik een goed bed koop? En moet ik toch niet een boxspring i.p.v. een lattenboden?

Wat is nu precies een slaapadvies?

Vaak ligt men bij het testen maar een paar minuten en op basis daarvan moet u een keuze maken voor de komende 10 jaar.

De werkwijze van Van Meeuwen Bedden mag gerust UNIEK worden genoemd. Wij gaan niet op zoek naar het bed dat u het lekkerste vindt liggen, maar zoeken juist het bed waarop uw lichaam het beste tot volledige ontspanning komt. En hoe gek het ook klinkt, dat zijn 2 totaal verscillende dingen. Immers de vraag is niet of u in onze showroom 5 of 10 minuten lekker ligt maar of u de komende 10 jaar en elke nacht opnieuw lekker maar vooral goed ligt. U slaapt immers een derde van uw leven!

MAAR WEET IK DAN WELK BED VOOR MIJ GESCHIKT IS NA U SLAAPADVIES?

Allereerst is het belangrijk dat u weet dat wij alleen maar werken met slaapadviseurs die allemaal miniaal 25 jaar ervaring hebben. U wordt dus altijd geholpen door ervaren mensen met verstand van zaken en die volledig hun sporen in "beddenland" hebben verdiend. Wij werken vervolgens eigenlijk volgens een vast en succesvol stappenplan:

1. Wij inventariseren de (eventueel) aanwezig klachten en problemen. Heeft u last van uw rug? Of krijgt u slapende armen/handen in bed? Heeft u pijnlijke stramme schouders of ligt u juist veel te woelen? Misschien heeft u wel ontzettend last van uw nek.........

2. Hierna laten wij u liggen op een zéér slecht ondersteunend bed. Wij doen dit omdat wij zo precies kunnen kijken waar de eventuele klachten in uw lichaam ontstaan of zich bevinden. Op een slecht bed wordt precies en volledig duidelijk waar de kern van het probleem zich bevindt. Zo zien wij of u bijvoorbeeld meer steun nodig heeft in de taille of wellicht dat uw schouder meer in het bed moet wegzakken. Het kan bijvoorbeeld best zo zijn dat een blokkade in uw rug uiteindelijk voor pijn in uw nek zorgt of juist andersom.

3. Nu wij weten waar de problemen zich bevinden kunnen we op zoek naar een bed dat voor u de meest optimale ondersteuning en ontspanning geeft. En dus uiteindelijk op zoek naar de oplossing van uw klachten. Bij typische bedklachten kunnen wij eigenlijk altijd voor verlichting van de problemen zorgen en vaak zelfs voor algehele oplossing.

4. Wij laten u vervolgens op een bedcombinatie liggen waarvan wij denken dat deze het beste aansluit op uw lichaam en persoonlijke behoeftes. U zult zelf direct al merken dat er een groot verschil is en wellicht zelfs direct verlichting van pijn of klachten ervaren. Wij kijken vervolgens goed naar uw rug en lijf en bekijken of er nog aanpassingen nodig zijn. Is er nog meer ruimte nodig bij de schouder? Is er jusit meer druk nodig in de taille? Onze unieke collectie bedbodems en matrassen zijn zo gemaakt dat deze altijd aan zijn te passen aan de wensen en behoeften van de klant.

5. Dit process herhalen wij vervolgens net zo lang tot dat wij een combinatie hebben gevonden waarop u lichaam in de meest ontspannen houding komt te lichaam. Nu uw lichaam en spieren zich volledig kunnen ontspannen kan er daadwerkelijk gebeuren waar de slaap voor is bedoeld, namelijk volledige NACHTRUST

slaapadvies Haarlem.jpg

EEN GOED EN PERSOONLIJK SLAAPADVIES DOET WONDEREN!

De kracht van een persoonlijk slaapadvies ligt er dus in verscholen dat wij u als klant altijd als middelpunt zien. Dit steeds met uw wensen en eventuele klachten als uitgangspunt. Heeft u dus bijvoorbeeld regelmatig last van uw onderrug bij het opstaan? Heeft u last van slapende armen / handen tijdens de nacht? Staat u op met een nekklachten, hoofdpijn of pijnlijke schouders? Veel van deze problemen zijn op te lossen of in ieder geval te verminderen met de aankoop van een goed bed. Maar dan alleen als deze specifiek is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

ONZE RECLAME IS UITEINDELIJK EEN PERFECT SLAAPADVIES.

Natuurlijk realiseren wij ons dat bovenstaande slechts een hele beknopte weergave betreft. Maar dat is nu juist waarom wij het een PERSOONLIJK slaapadvies noemen. Ieder mens is anders en zoals bij uw vriend/vriending een paar schoenen fantastisch zitten zo krijgt u in hetzelfde soort schoenen enorme pijnlijke voeten of blaren.

Twijfel dan ook niet langer en daag ons uit. Kom snel langs voor een vrijblijvend advies en laat uw nachtrust nooit meer hetzelfde zijn! Wij nemen die uitdaging graag en met beide handen aan!

Voor direct meer informatie Klikt u hier! Maar u kunt natuurlijk ook direct telefonisch contact met ons opnemen via 023 - 5254956 Uiteraard bent u ook direct welkom in de winkel. Een afspraak is niet nodig, maar mag natuurlijk altijd als u weinig tijd heeft of 100% zeker wilt zijn zonder wachttijd te worden geholpen.