Foto: vispring-hoofdbord-celeno

Vispring: hoofdbord Celeno

Hoofdbord Celeno brengt leer in collectie Vispring.

De Britse luxebeddenmaker Vispring komt met de Celeno, een nieuw lederen hoofdbord, ontworpen door de Fransman Terence Mesguich Jacquemin. Het design is innoverend met strakke lijnen en geraffineerde details, volledig in stijl met het vakmanschap dat men gewend is van Vispring.

Een mannelijk ontwerp

De Celeno is het resultaat van de tweede samenwerking tussen Vispring en de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin. Dit stevige, mannelijke ontwerp is voor Vispring het eerste lederen hoofdbord. Het bestaat uit twee grote, rechthoekige opgevulde kussens en is prachtig bekleed met elegant Ebony-leer. De Celeno nodigt uit om comfortabel achterover te leunen en maakt van een bed veel meer dan een plaats om te slapen. Design hand in hand met comfort en een perfecte belichaming van Visprings filosofie ''de kunst van het slapen, de kunst van het leven''.

Met een vrouwelijke toets

De kussens zijn in een solide, handgemaakt eiken frame gevat. Het frame is 140 cm hoog en verkrijgbaar in twee tinten: natuur en wengé. De stiksels in delicate crèmekleur maken elk kussen af en zorgen voor een vrouwelijke toets. De Celeno wordt gecombineerd met de luxecollectie van handgemaakte matrassen en boxsprings. Zij worden stuk voor stuk op maat gemaakt in de Vispring-fabriek in Devon. De boxspring kan worden gestoffeerd volgens de wensen van de klant, zodat hij perfect op elk interieur kan worden afgestemd en een pronkstuk is voor iedere slaapkamer.

Prijzen op aanvraag

Voor meer informatie of voor een overzicht van de Vispring verkooppunten: www.vispring.nl.

Publicatiedatum: 22 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties