Foto: VI-Spring-Emerald-elektrisch-verstelbaar-bed

Vi-Spring: elektrisch verstelbaar bed Emerald

Vi-Spring tilt slaapcomfort naar een hoger niveau met de introductie van de Emerald, een elektrisch verstelbaar bed.

Vi-Spring: elektrisch verstelbaar bed Emerald

De Emerald combineert optimaal slaapcomfort, waar Vi-Spring om bekend staat, met moderne technologie.

De Emerald
Met de lancering van de Emerald voegt Vi-Spring een luxe model bed toe aan haar bekroonde collectie. Of men nou graag platligt, rechtop zit of de benen hoger legt, met de afstandsbediening van het Emerald-systeem kan elke gewenste positie ingesteld worden, zonder in te leveren op ondersteuning en comfort. Zodra een comfortabele positie is gevonden, kan deze worden opgeslagen in het geheugen.

De bedbodem met pocketvering is uitgerust met een dubbele motor die zowel krachtig als geluidsarm is. De bedombouw en het hoofdeinde zijn aan te passen aan persoonlijke stijl. Hiervoor is een ruime keuze aan luxe stoffen beschikbaar. De Emerald sluit aan bij de bekende Vi-Spring Recliner-matrassen.

Handgemaakte bedden
Elk Vi-Spring-bed komt uit het atelier in Devon en is handgemaakt door ervaren vakmensen die alleen de fijnste natuurlijke materialen gebruiken zoals Britse fleecewol met platinumcertificaat, katoen, paardenhaar, zijde en mohair.

Deze luxe vezels zijn van nature hypoallergeen. Tijdens de slaap voeren ze vocht weg van het lichaam en geven dit af aan de lucht. Zo blijft het bed fris en hygiënisch. In tegenstelling tot synthetische materialen helpen de luxe vezels ook om de lichaamstemperatuur te reguleren.

Marco Spoto, directeur van Vi-Spring Europa: 'Vi-Spring heeft ruim honderd jaar ervaring met de productie van luxe bedden. We zijn ervan overtuigd dat de keuze van het juiste bed je leven kan veranderen. De Emerald waarborgt niet alleen jarenlang slaapcomfort, maar biedt tevens ondersteuning bij lezen, tv kijken en zelfs ontbijten in bed.'

Meer informatie: www.vispring.nl

Publicatiedatum: 9 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties