TEMPUR Harmony: nieuw en betaalbaar slaapsysteem

TEMPUR lanceert een tijdelijke, aantrekkelijk geprijsde bedcollectie: Harmony. TEMPUR Harmony brengt matrassen, bedbodems en bedombouw samen.

Een goede nachtrust is essentieel voor gezondheid en welzijn; ook in de zomer. Om de superieure ondersteuning en het ultieme comfort van een TEMPUR matras voor iedereen bereikbaar te maken, lanceert TEMPUR met Harmony een tijdelijke, aantrekkelijk geprijsde bedcollectie en zorgt zo voor een stijlvol en harmonieus geheel.

Modern of klassiek

De TEMPUR Harmony bedcollectie heeft houten, wengékleurige poten en is verkrijgbaar in zowel een stoffen als lederlook uitvoering. Het bed past hierdoor perfect in zowel een moderne als klassieke slaapkamer. Er is een keuze uit een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem, waarmee lezen en TV kijken in bed extra comfortabel wordt. De bedbodems zijn voorzien van drie typen schotels welke eenvoudig van plek zijn te wisselen om comfortzones in te stellen.

Drukverlagende matrassen

Ook bij dit nieuwe slaapsysteem is het mogelijk om te kiezen uit de drie kenmerkende matrascollecties van TEMPUR: Original (stevig), Cloud (zacht) en Sensation (traditioneel verend gevoel). TEMPUR materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer.

Prijzen TEMPUR Harmony slaapsysteem vanaf € 2.999,- (180 x 200 cm).

Meer informatie: www.tempur.com

Publicatiedatum: 30 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

The Heritage Collection

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Guido van Loon

Pullman opnieuw de beste!

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Lenette Hermsen

Bedwantsen: dit is de schade die ze aanrichten en zo herken en be...

Sandra van Koningshoven

the world's best matress

Advertentie
Advertentie
Advertentie