Foto: TEMPUR-Harmony-matras-bed

TEMPUR Harmony: nieuw en betaalbaar slaapsysteem

TEMPUR lanceert een tijdelijke, aantrekkelijk geprijsde bedcollectie: Harmony. TEMPUR Harmony brengt matrassen, bedbodems en bedombouw samen.

Een goede nachtrust is essentieel voor gezondheid en welzijn; ook in de zomer. Om de superieure ondersteuning en het ultieme comfort van een TEMPUR matras voor iedereen bereikbaar te maken, lanceert TEMPUR met Harmony een tijdelijke, aantrekkelijk geprijsde bedcollectie en zorgt zo voor een stijlvol en harmonieus geheel.

Modern of klassiek

De TEMPUR Harmony bedcollectie heeft houten, wengékleurige poten en is verkrijgbaar in zowel een stoffen als lederlook uitvoering. Het bed past hierdoor perfect in zowel een moderne als klassieke slaapkamer. Er is een keuze uit een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem, waarmee lezen en TV kijken in bed extra comfortabel wordt. De bedbodems zijn voorzien van drie typen schotels welke eenvoudig van plek zijn te wisselen om comfortzones in te stellen.

Drukverlagende matrassen

Ook bij dit nieuwe slaapsysteem is het mogelijk om te kiezen uit de drie kenmerkende matrascollecties van TEMPUR: Original (stevig), Cloud (zacht) en Sensation (traditioneel verend gevoel). TEMPUR materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer.

Prijzen TEMPUR Harmony slaapsysteem vanaf € 2.999,- (180 x 200 cm).

Meer informatie: www.tempur.com

Publicatiedatum: 30 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties