Foto: /261099.jpeg

Swiss Sense Life: natuurlijk gezuiverde lucht voor een beter slaapklimaat

Overal waar mensen wonen en leven, bevinden zich ontelbare micro-organismen in de lucht. We zijn er niet altijd zeker van of deze organismen schadelijk zijn voor een goede nachtrust en een goede gezondheid.

Overal waar mensen wonen en leven, bevinden zich ontelbare micro-organismen in de lucht. We zijn er niet altijd zeker van of deze organismen schadelijk zijn voor een goede nachtrust en een goede gezondheid.

Swiss Sense wil een bijdrage geven aan een goede nachtrust en biedt een oplossing waarmee de lucht in de slaapkamer pro-actief wordt gereinigd met de nieuwste ontwikkeling Swiss Sense Life.

 

De Swiss Sense Life is een revolutie op slaapkamergebied. Het speciaal door Swiss Sense ontwikkelde apparaat werkt volgens de kracht van een RCI-cel waarbij RCI staat voor Radiant Catalytic Ionization. De Swiss Sense Life wordt exclusief in alle Swiss Sense Boxsprings ingebouwd.

Dankzij dit apparaat wordt de lucht in de slaapkamer gezuiverd van zwevende deeltjes en bacteriën, schimmels, pollen, huisstofmijt en andere micro-organismen. Testen bewijzen dat ruim 99% van de huisstofmijt en bacteriën worden gedood. Dankzij de actieve werking van het apparaat is het niet alleen effectief voor de lucht maar ook op omliggende oppervlakken zoals tafels, vloeren, etc. worden schimmels, bacteriën, huisstofmijt en virussen gedood.

De werking van Swiss Sense Life is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Dit product heeft zich keer op keer bewezen in ruimtes van verschillende formaten (met en zonder ventilatie), op harde, gladde oppervlakken en ruwe textiel oppervlakken.

Swiss Sense life zorgt voor een zuivere lucht welke een goede nachtrust bevordert. De zuurstofrijke lucht zorgt ervoor dat u tijdens uw slaap sneller herstelt en zodoende beter uitrust. Daarnaast verhoogt het de concentratie zuurstof in het bloed en dit stimuleert o.a. de stofwisseling. Ook wordt het concentratievermogen en de weerstand verhoogt.

Technische informatie

De RCI technologie is ontwikkeld en gepatenteerd door NASA Space Foundation en dient als oplossing voor schadelijke en onzuivere lucht gedurende het lange verblijf in een afgesloten ruimte. De planten die werden meegenomen voor het aanmaken van verse zuurstof scheidden ook afvalstoffen en gassen af. Deze gassen bleken fataal te zijn voor zowel ruimtereizigers als voor de plant zelf. NASA ontwikkelde zodoende een luchtzuiveringssysteem waarbij ze deze natuurlijke oplossing voor dit probleem zo nauwkeurig mogelijk hebben nagebootst.

Onderzocht en effectief bevonden door:
- University of Cincinnati door DR. Sergey Grinshpun
- Kansas State University door Prof. James Marsden
- University of Missouri door Prof. Lela Riley

Voor meer informatie: www.swisssense.nl.

Publicatiedatum: 16 februari 2011

Reacties