Foto: 2014/Hastens-Limited-Edition-bed.jpg

Hästens bed Limited Edition 2014

Elk jaar komen de meestervakmannen van Hästens in Köping bij elkaar voor de ontwikkeling van het nieuwe Limited Edition bed.

Dit jaar werd gezocht naar een stof dat zowel een hedendaags gevoel oproept als de geschiedenis van het merk weerspiegelt. Geïnspireerd op de iconische kleur 'Stockholmsvit' presenteert de Zweedse beddenfabrikant dit najaar hun knisperfrisse nieuwe Limited Edition, Hästens Stockholm White. Een waar eerbetoon aan het Zweedse erfgoed dat een verfrissend plaatje in de slaapkamer oplevert.

Knisperfris

Hästens vond de nieuwe Limited Edition in de unieke Stockholm White stof. De kleur 'Stockholmsvit' is kenmerkend voor Zweden, ontstaan in de jaren 1950 toen deScandinavische stijl opkwam. De nieuwe Limited Edition wordt getypeerd door lichte kleuren. De kleur werd voor het eerst gebruikt door ambachtslieden bij het beschilderen van kastelen. Vandaag de dag vormt de kleur een rustige en klassieke basis voor binnenshuis, passend in elk thuis, net zoals een Hästens bed. De Limited Edition Stockholm White brengt deklassieke Scandinavische stijl tot in het hart van ieder huis. Naast de serene look is het sensationeel slapen in het nieuwste Hästens-lid, want het bed is ook weer handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Zo biedt de Zweedse beddenfabrikant opnieuw de ultieme slaapomgeving, voor de beste slaap in de nacht en een hoge kwaliteit van leven overdag. De limited edition van 2014 is deHästens klassieker met een prachtige moderne twist.

What dreams are made of...

Twee nieuwe accessoires voor het najaar zijn de Baby Alpaca plaids in zes nieuwe kleuren en de Satin Pure bedlinnen collectie. Beiden gemaakt van 100% natuurlijke materialen zodat de Hästens slaap ervaring compleet wordt gemaakt.

Baby Alpaca plaids

Een favoriet uit de accessoire lijn van Hästens tijdens de heldere herfstnachten en koude winterdagen. Omhul jezelf met de ultra zachte en superlichte 100% Baby Alpaca plaids. Ze zijn verkrijgbaar in zes nieuwe seizoensgebonden kleuren: crème, nootmuskaat, graniet, marine, dieprood en blauw/crème geruit. De plaids zijn handgemaakt van natuurlijke materialen uit Peru.

Satin Pure bedlinnen collectie

Met de premium superlichte katoenen Hästens Satin Pure beddengoedcollectie voel je je volledig gewichtloos, één van de aspecten dat diepe slaap bevordert. Het bedlinnen is verkrijgbaar in de effen kleuren met een satijnen glans: ivoor, champagne, zilvergrijs, taupe, lichtblauw, navy, wit, donkergrijs, zand, zilver en blauw. Geweven in Zwitserland en gemaakt van extra stevig katoen.

Prijs en verkrijgbaarheid

- De Limited Edition Hästens Stockholm White is verkrijgbaar vanaf 1 september tot 31 december 2014, met een vanaf prijs van € 7.490,- (180x200 inclusief BJX topmatras).
- De 100% Baby Alpaca plaids zijn verkrijgbaar vanaf september en zijn € 330,-.
- De Satin Pure bedlinnen collectie bestaat uit kussenslopen vanaf € 70,- en komt in de volgende maten: 40x80 cm, 50x60 cm, 50x75 cm, 50x90 cm en 60x80 cm. Het dekbedovertrek is vanaf € 250,- verkrijgbaar in de volgende maten: 135x200 cm, 155x220 cm, 240x220 cm, 240x230 cm, 240x275 cm, 260x220 cm en 275x240 cm.

Meer informatie: www.hastens.nl

Publicatiedatum: 23 augustus 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties