Foto: handgemaakt-bed-Vi-Spring-natuurtinten

Handgemaakt bed Vi-Spring: stijlvolle natuurtinten

Vi-Spring voegt nieuwe interieurtrends toe aan collectie. Felle kleuren en stijlvolle natuurtinten bij handgemaakt bed Vi-Spring.

Vi-Spring voegt nieuwe interieurtrends toe aan collectie. Felle kleuren en stijlvolle natuurtinten bij handgemaakt bed Vi-Spring.

Vi-Spring bedden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en luxe. De Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden, speelt met haar nieuwste modellen en stoffen in op de laatste interieurtrends. Met behulp van felle kleuren en stijlvolle natuurtinten uit de 'Natural Luxury Collectie' past een handgemaakt Vi-Spring bed perfect in een eigentijdse slaapkamer.

 

Trends spelen een belangrijke rol bij het samenstellen van een interieur, daarom kunnen alle Vi-Spring bedden en hoofdborden naar smaak worden bekleed. De Vi-Spring 'Natural Luxury Collectie' biedt een ruime keuze aan stoffen: van diep rood tot ingetogen beige, alles is mogelijk.

 

Kleur bekennen met Vi-Spring

Wie van kleur houdt, kiest voor de colour blocking trend, waarbij de combinatie van kleuren en prints centraal staat. Deze trend past goed bij het 'RegalSuperb' model met 'Wilton' hoofdbord uit de Vi-Spring collectie. De 'RegalSuperb' bestaat uit een mix van paardenhaar en Britse fleecewol. Dit zorgt voor evenwicht in veerkracht, zachtheid en ondersteuning. Voor een eigentijdse vintage look bekleed je het 'Wilton' hoofdbord met gedurfde felle kleuren. Met lakens in contrasterende kleuren en opvallende prints zorg je voor een statement in je slaapkamer.

 

Stijlvolle natuurtinten Vi-Spring

De harmony & balance trend draait om ruimte, licht en rust. Neutrale kleuren en natuurtinten zorgen voor een eenvoudig en rustgevend interieur. De patronen en motieven met een link naar de natuur zorgen voor een duurzame uitstraling. Het 'Devonshire' bed, dat onlangs aan de Vi-Spring collectie werd toegevoegd, complementeert deze uitstraling met de fijnste honderd procent zuivere wol. Het 'Lennox' hoofdbord dat een mooie combinatie maakt met het 'Devonshire' bed, is net zoals het 'Wilton' hoofdbord een ontwerp van Dirk Debbaut. Deze Belgische ontwerper speelt met zijn klassieke en tijdloze ontwerpen een onmisbare rol in de Vi-Spring collectie.

Voor meer informatie of een overzicht van de Vi-Spring verkooppunten: www.vispring.nl

Publicatiedatum: 22 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties