Foto: /284385.jpeg

hülsta-DUOs slaapsysteem van meubelfabrikant hülsta

Slaapkamers om van te dromen.

Slaapkamers om van te dromen.

Wie wil dat niet: 's avonds naar bed gaan, heerlijk ontspannen van de nachtrust genieten, en de volgende morgen uitgerust wakker worden zonder rugklachten of andere pijntjes. Deze droom wordt werkelijkheid met het hülsta-DUOs slaapsysteem van meubelfabrikant hülsta. Met de exclusieve meubelprogramma’s ELUMO II en CUTARO wordt de slaapkamer ook nog eens een echte blikvanger.

 

De hülsta-DUOs vormen een écht 'dream-team'. De combinatie van een verstelbare lattenbodem en een optimaal matrassysteem garandeert een gezonde nachtrust voor een betaalbare prijs. De hülsta lattenbodems dragen niet voor niets het predicaat “Premium Product” als het om materiaal en service gaat. Zo voorkomt een groene beschermlaag vochtopname, waarmee ook de elasticiteit tot in lengte van jaren verzekerd blijft. Dat werkt stabiliserend en verhoogt de levensduur van de lattenbodem, waarop hülsta een garantie van 12 jaar geeft. Daarnaast zijn de lattenbodems traploos te verstellen voor een individueel ligvlak.

Naast de lattenbodems zorgen de DUO matrassen voor het beste slaapcomfort en een optimale aanpassing aan de lichaamshouding. De matrassen worden in drie hardheden geleverd. In de matras zelf zijn verschillende zones aangebracht die zijn afgestemd op de afzonderlijke delen van het lichaam. De speciale matrasovertrek is eenvoudig afneembaar en kan tot 60 °C worden gewassen: ideaal voor mensen die allergisch zijn voor stof en huismijt.

Heerlijke rust in een ontspannen omgeving
De perfecte 'omlijsting' voor de hülsta-DUOs biedt hülsta's ELUMO II programma. Deze design-slaapkamer ontleent haar elegantie aan de zachte lichteffecten, die zorgen voor een heerlijk comfortgevoel. Energiebesparende LED-lampen hullen kasten, nissen en consoles in een zee van warmlicht en zorgen tegelijk voor bijzondere lichtaccenten.

Ook het CUTARO programma staat garant voor een stijlvolle uitstraling van de slaapkamer. De meubels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en lijken door hun design in de slaapkamer te zweven. Geheel naar eigen smaak kunnen combinaties van gelakt glas, hout en leer worden gemaakt. Elke droomkamer komt zo binnen handbereik. Het programma wordt gecompleteerd met design elementen, die naar eigen smaak op de commode worden aangebracht en ook in het hoofdeinde van het bed kunnen worden doorgezet. Ontelbare combinaties die ervoor zorgen dat de slaapkamer altijd een harmonieuze en uitgebalanceerde omgeving is.

Kijk voor meer informatie op www.huelsta.nl.

Publicatiedatum: 21 juni 2012

Reacties