Geen slapeloze nachten meer

Luining Agenturen brengt Pure Latex BLISS op Nederlandse markt.

Luining Agenturen brengt Pure Latex BLISS op Nederlandse markt.

Pure Latex BLISS heeft het agentschap Luining Agenturen aangesteld voor de vertegenwoordiging in Nederland. Luining Agenturen beheert sinds deze maand de natuurlijke talalay matrassen van dit hoogstaande merk uit de Verenigde Staten.

 

Pure Latex BLISS is uniek voor de Nederlandse markt. Het matras heeft geen drukpunten, waardoor het bed niet beweegt als de bedpartner zich omdraait. Een erg comfortabele eigenschap. Dit betekent nooit meer slapeloze nachten als uw partner ligt te woelen.
 
Om de exclusiviteit te waarborgen werkt Pure Latex BLISS globaal met een selectief aantal distributiepunten. Bart Luining, directeur van Luining Agenturen, is de enige aanbieder van dit merk op de Nederlandse markt. 'Op YouTube circuleert een filmpje waaruit blijkt dat dit matras zelfs een eier-test doorstaat. Een volwassen man rolt meerdere malen over rauwe eieren heen, zonder dat ze breken. Het bewijs dat het matras geen drukpunten heeft. Ik geloof dat dit merk de Nederlandse markt gaat veroveren,' aldus een positief gestemde Luining.

Publicatiedatum: 16 januari 2012

Meer informatie: www.bartluining.com

reacties
anderen bekeken ook

The Heritage Collection

Bedwantsen: dit is de schade die ze aanrichten en zo herken en be...

Sandra van Koningshoven

the world's best matress

Pullman opnieuw de beste!

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Guido van Loon

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Lenette Hermsen
Advertentie
Advertentie
Advertentie