Geen slapeloze nachten meer

Luining Agenturen brengt Pure Latex BLISS op Nederlandse markt.

Luining Agenturen brengt Pure Latex BLISS op Nederlandse markt.

Pure Latex BLISS heeft het agentschap Luining Agenturen aangesteld voor de vertegenwoordiging in Nederland. Luining Agenturen beheert sinds deze maand de natuurlijke talalay matrassen van dit hoogstaande merk uit de Verenigde Staten.

 

Pure Latex BLISS is uniek voor de Nederlandse markt. Het matras heeft geen drukpunten, waardoor het bed niet beweegt als de bedpartner zich omdraait. Een erg comfortabele eigenschap. Dit betekent nooit meer slapeloze nachten als uw partner ligt te woelen.
 
Om de exclusiviteit te waarborgen werkt Pure Latex BLISS globaal met een selectief aantal distributiepunten. Bart Luining, directeur van Luining Agenturen, is de enige aanbieder van dit merk op de Nederlandse markt. 'Op YouTube circuleert een filmpje waaruit blijkt dat dit matras zelfs een eier-test doorstaat. Een volwassen man rolt meerdere malen over rauwe eieren heen, zonder dat ze breken. Het bewijs dat het matras geen drukpunten heeft. Ik geloof dat dit merk de Nederlandse markt gaat veroveren,' aldus een positief gestemde Luining.

Publicatiedatum: 16 januari 2012

Meer informatie: www.bartluining.com

reacties
anderen bekeken ook

Zo kom je echt tot rust in je slaapkamer

Vier tips voor een romantische slaapkamer

Guido van Loon

5 tips voor de ultieme slaapkamer 

Lenette Hermsen

Een Viking bed kies je met je ogen dicht

Vandyck bestseller 10-daagse

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie