Foto: 2014/Auping-bed-Original.jpg

Auping bed Original: optimaal slaapcomfort

Minimalistisch ontwerp Auping bed Original garandeert maximale kwaliteit

Een slaapkamer die rust uitstraalt, met als middelpunt een mooi afgewerkt bed met een helder ontwerp. Een bed dat voldoet aan al jouw persoonlijke eisen voor optimaal slaapcomfort en daarmee zorgt voor een energieke volgende dag. Met de Auping Original introduceert Koninklijke Auping slaapcomfort op het hoogste niveau voor een aantrekkelijke prijs.

Het tijdloze design van de Original is een logisch vervolg op bestaande Auping ontwerpen. Verkrijgbaar in één framekleur met twee hoofdbordafmetingen staat het bed voor kwalitatieve eenvoud. De kleur Deep Black geeft het bed een stoere en industriële look. De ranke lijnen en gedetailleerde afwerking zorgen voor een herkenbaar Auping signatuur. Daarnaast garandeert de spiraalbodem, met zijn 80% open structuur voor goede ventilatie, de bekende Auping kwaliteit. Ook de meer dan 10.000 drukpunten in de spiraalbodem, die voor de juiste drukverdeling van het lichaam zorgen, dragen hieraan bij. Door de verschillende stoffen en kleuren voor het hoofdbord en diverse accessoires als een Auping nachtlampje, hocker of bedtextiel is het bed geheel naar eigen stijl samen te stellen.

Individueel slaapcomfort

De Original staat voor optimaal comfort en gegarandeerde Auping kwaliteit. Dankzij diverse verstelmogelijkheden en matrassen in allerlei hardheden met verschillende comfortzones, is het bed volledig af te stemmen op jouw lichamelijke behoeftes en persoonlijke smaak. Ook als je een 2-persoonsbed koopt, want beide helften zijn los van elkaar aan te passen. Het extra ruime zitgedeelte bij de verstelbare bodems zorgt daarnaast voor een nog beter zitcomfort. In bed een boek lezen of naar je favoriete serie kijken is nu nog comfortabeler.

Prijs en beschikbaarheid

De Original is verkrijgbaar in een 1- en 2-persoonsuitvoering. Een 2-persoons vlakke Original zonder hoofdbord met 2 Dublin matrassen is verkrijgbaar vanaf € 1.815,-. Het bed is verkrijgbaar met een vlakke of verstelbare bodem, hoofdbord in twee afmetingen en in diverse stoffen en kleuren. Accessoires zijn apart verkrijgbaar. De Auping Original is beschikbaar vanaf april 2014 bij alle Auping dealers.

Meer informatie: www.auping.nl

Publicatiedatum: 19 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties