Meer luxe en comfort met een elektrische boxspring

Houd jij ook zo van een goede nachtrust? Met een elektrische boxspring haal jij de luxe én comfort van een hotelbed in huis.

23 Augustus 2021

Meer luxe en comfort met een elektrische boxspring

Een boxspring is nog altijd razend populair. Dit verbaast ons helemaal niet. Een boxspring biedt je alle comfort waar jij behoefte aan hebt na een drukke dag. Met dit bed haal je het comfort van een luxe hotelbed naar je eigen slaapkamer. Wil je deze luxe overtreffen? Dan is een elektrische boxspring jouw keuze! Een goede reden om je hier eens in te verdiepen als je veel waarde hecht aan comfort en luxe. En wie doet dat eigenlijk nou niet?

Waarom kiezen voor een boxspring?
Als je het belangrijk vindt om het optimale uit je nachtrust te halen, kun je niet zonder een boxspring. Er zijn een flink aantal goede redenen te benoemen waarom je moet kiezen voor een boxspring. Allereerst vormen dit soort bedden een perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl. Om een paar voorbeelden te noemen: een boxspring heeft een hoge en comfortabele instap, een lekker dik matras en biedt een goede ondersteuning aan je lichaam. Daarnaast zijn dit soort bedden in een grote diversiteit aan uitvoeringen te krijgen en heeft een boxspring combinatie geen bed ombouw wat ruimtebesparend werkt. Dit is de reden dat je in de betere hotels vaak slaapt op een boxspring. Slaap je heerlijk op dit soort bedden? Dan kun je deze “hotel luxe” op een eenvoudige manier naar je slaapkamer halen door een boxspring aan te schaffen. Er zijn echter mogelijkheden om nóg een stapje verder te zetten in luxe en comfort...  

 

Elektrische boxspring voor de overtreffende trap in luxe en comfort

We hebben het al een beetje verklapt: als je veel waarde hecht aan luxe en comfort kun je een boxspring aanschaffen maar een elektrische boxspring vormt toch echt de overtreffende trap hierin. Deze boxspring is namelijk op veelzijdige manieren verstelbaar. Met één druk op de knop zet jij jouw elektrische boxspring in de gewenste positie. Je kunt bijvoorbeeld het hoofd- en voeteneind omhoog doen en in de gewenste stand zetten. Als je een tweepersoonsbed hebt, kun je zowel de linker als de rechter kant apart verstellen. 

 

Geniet van optimale rust

Je kunt bij Slaaploods kiezen voor een elektrische boxspring die perfect aansluit op jouw lichaam zodat je kunt genieten van een optimale nachtrust in je eigen slaapkamer. Dit is een luxe die zelfs het beste hotel je niet kan bieden. Op deze manier zorg je er dus voor dat je eigen bed toch nog altijd het lekkerst slaapt van alle slaapgelegenheden!   

 

Reacties