Lekker lezen met Bed & Boek

Beter ontspannen, makkelijker in slaap vallen, dieper slapen... Het lezen van een boek voordat je gaat slapen, heeft vele voordelen.

13 Maart 2020

Bovendien vinden veel mensen het gewoon prettig om ’s avonds voor het slapen gaan nog even heerlijk in een boek te duiken. Met ‘Bed & Boek’ speelt boxspring- en matrassenproducent Hml Bedding hierop in.

Bed & Boek is een actie die om de maand plaatsvindt op Facebook. Door het speciale bericht over Bed & Boek te ‘liken’, dingen mensen automatisch mee naar het boek dat tijdens de betreffende actie verloot wordt. “Voor veel mensen is lezen ontspannend,” zegt Mark van de Laarschot, eigenaar van Hml Bedding en initiatiefnemer van ‘Bed & Boek’. “Het is dan ook goed voor de nachtrust om ’s avonds voor het slapen gaan lekker nog even te lezen. Dat is de reden dat wij al een aantal jaren deze actie hebben.”

‘Voor jou’

Voor de actie wordt telkens een boek gekozen dat de medewerkers van Hml Bedding zelf mooi vinden én dat om wat voor reden dan ook ‘actueel’ is. Zo werd er een keer gekozen voor het boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes, omdat dit boek ook verfilmd werd. “Ik ben ervan overtuigd dat ieder goed boek je op een bepaalde manier verrijkt,” zegt Mark van de Laarschot. “Om die reden is het fijn om de ervaring van het lezen van een goed boek te kunnen delen met anderen. En dat is precies wat we met ‘Bed & Boek’ doen.”

Kijk voor meer informatie op facebook.com/hmlbedding.

Meer van Hml Bedding
Reacties