array(1) { ["path"]=> string(31) "www.ultimabedden.nl/ledikanten/" }
Partner

Ultima BV

Al sinds de oprichting in 1997 is de missie van Ultima: het creëren van het Ultime slaapsysteem, met als doel het welzijn van haar klanten te bevorderen.

Gestoffeerd Ledikant + boxspringlook

Een robuust gestoffeerd ledikant met afneembare stoffering en te combineren met diverse achterwanden in vele stoffen en kleuren.

Gestoffeerd ledikant

U zoekt een ledikant met het voordeel van een gestoffeerde boxspring?

Ultima bedden maakt een ledikant voor u op maat en kan deze in één van 100 verschillende kleuren stofferen. Al onze hoofdborden en voetborden uit de boxspingcollectie kunnen dit ledikant nog meer uitstraling geven, maar alleen een bedbak kan ook.

Robuust uitziend, maar gestoffeerd ledikant welke als stand-alone te plaatsen is. Het ledikant kan worden gecombineerd met elke achterwand en/of voetbord. De ledikantzijden zijn 29 cm. hoog, 4 cm. dik en voorzien van in hoogte verstelbare bedhaken en middenbalk. Daarme kunt u iedere lattenbodem, spiraal of inzetboxspring in uw gestoffeerde ledikant plaatsen.
Alle hoezen zijn afneembaar door toepassing van klittenband en kunnen worden gereinigd. Alle Ultima stoffen zijn aan de achterzijde veredeld. Hierdoor zijn de stoffen bestand tegen zwaarder gebruik en hebben de hoezen een zachte touch en een luxe uitstraling.

 

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ultimabedden.nl.

 

Meer lezen over
'Gestoffeerd Ledikant + boxspringlook'?

meer van deze professional

Ergonomische visco elastische kussens

De hoofdkussens van Ultima kenmerken zich door hun ergo...

CumLaude pocketveringsmatras

De CumLaude matrassen zijn erin 4 comfortsoorten en 4 h...

maatwerk matrassen en boxsprings

Maatwerk producten zijn voor ons dagelijks werk. Zoekt ...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.