Altijd warm instappen met een elektrische deken van Inventum

Gun jezelf en je partner een goede nachtrust en stap lekker warm in bed met een elektrische deken van Inventum.

Een- en tweepersoons dekens

Inventum biedt een brede keus aan zowel een- als twee-persoonsdekens. De twee-persoonsdekens zijn voorzien van twee schakelaars. Hierdoor kun je de warmte aan beide kanten van het bed apart regelen.

Last van koude voeten?

Daar heeft Inventum een oplossing voor! Sommige elektrische dekens hebben een extra warme voetenzone. Bij die modellen zit een warmte element rondom het voetengedeelte, waardoor je voeten extra warm blijven. Dit is niet apart in te stellen. Ook zijn er enkele dekens verkrijgbaar met apart instelbare voetenwarmte, zodat je kunt kiezen of je de gehele deken verwarmd wilt hebben of alleen het voetengedeelte. Die sokken hoef je nooit meer aan in bed!

Zwakstroom versus netspanning

Vroeger was het verschil de veiligheid, maar tegenwoordig zijn de veiligheidseisen voor elektrische dekens dusdanig aangescherpt dat er eigenlijk geen verschil meer in zit. Toch kan slapen op een Inventum zwakstroomdeken een veiliger gevoel geven. De transformator zet de stroom van 230 Volt om naar de zwakstroom van 24 Volt. Er is zowel een zwakstroomdeken voor één persoon als een deken voor twee personen verkrijgbaar.

Veilig & hygiënisch

Alle Inventum dekens zijn KEMA gekeurd en bieden maximale veiligheid. Bij een storing schakelt het Inventum veiligheidssysteem de deken automatisch uit, wel zo veilig! Ook zijn alle dkekens voorzien van een afkoppelbaar snoer. Hierdoor zijn ze wasmachine wasbaar en ben jij verzekerd van een extra hygiënische nachtrust.