Profielfoto van Innosleeps.com
Innosleeps.com
Jan van Galenstraat 45, 1056BH Amsterdam
maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
10:00 - 17:00

INVENTO Opklapbedden in een nieuw jasje

Meegaan met de tijd is essentieel voor ieder bedrijf en product. Ook wij denken telkens aan hoe wij onze producten kunnen verbeteren.

In een mum van tijd hebben opklapbedden een enorme opmars gemaakt op de Nederlandse markt. Daarom is het voor iedere ontwikkelaar belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends.

Het INVENTO-tijdperk

Onze INVENTO modellen gaan al een hele tijd mee en worden dagelijks gebruikt door duizenden klanten in Nederland, België en Duitsland. Ten alle tijden denken wij graag met de klanten mee naar oplossingen die bij hen passen. Daar proberen we goed advies bij te geven en doen wij ons best om onze klanten de juiste richting op te sturen. Door de brede selectie aan kleuren en maten is de INVENTO voor velen de ideale keuze geweest. Wij als ontwikkelaar en verkoper zijn trots dat wij tot op de dag van vandaag klanten hiermee blij kunnen maken!

Oneindig verbeterproces

Wij doen meer dan alleen leveren van een goed product en een goede service. Wij zijn altijd benieuwd naar de inzichten, opmerkingen en wensen van onze klanten. Zij zijn uiteindelijk degene voor wie wij het doen. De wensen van onze klanten proberen wij op een constructieve manier in realiteit te brengen. Zo willen wij een WIN=WIN situatie creëren voor beide partijen. Het nieuwe INVENTO Elegance model is ook ontwikkeld aan de hand van deze wensen.

1. Groen, groener, groenst! 

Niet alleen wij.. wereldwijd zetten steeds meer mensen zich in voor het klimaat. Zo gaan wij steeds bewuster met ons koopgedrag, veel mensen kiezen tegenwoordig voor groene stroom i.p.v. gewone, recyclen wij meer en scheiden we ons afval.. De INVENTO Elegance wordt geproduceerd van duurzame materialen. Zo willen wij ons steentje bijdragen aan de vergroening van onze planeet! 

2. May there be light!

Op verzoek van velen! Onze INVENTO modellen waren voor grofweg al onze klanten perfect, alleen misten sommigen de kers op de taart. Daar hebben wij naar geluisterd. En ja hoor, het is zover, de INVENTO Elegance modellen beschikken nu over hun eigen dimbare LED-verlichting. Aan de sfeer zal het niet meer liggen!

 

3. Nieuwe hendel, veel grip!

Na een reeks aan onderzoeken en testen, mag het resultaat er zeker wezen. Onze INVENTO Elegance modellen beschikken nu over een universele brede hendel. Wij hopen hiermee al onze klanten het ideale comfort te geven tijdens het open- en dicht klappen van hun opklapbed.