Homan Slapen breidt uit met Hästens Store Zwolle

Homan Slapen opent een nieuwe Hästens winkel in Zwolle

30 April 2019

Homan Slapen is al jaren dé slaapspecialist van Noord-Nederland, met vestigingen in Groningen en Drenthe. Met de opening van de nieuwe Hästens Store in Zwolle breidt Homan Slapen de regio uit als deel van de missie om mensen beter te laten slapen. Eigenaar Rubert Homan: “Ons slaapadvies is al meer dan 100 jaar een begrip. Deze combinatie van kennis enerzijds en het merk Hästens anderzijds blijkt een succesformule te zijn die we graag in een groter gebied aan willen bieden.”

De nieuwe Hästens Store Zwolle opende vorige week donderdag 18 april feestelijk haar deuren met nieuwe Hästens-ambassadrice Jelka van Houten (bekend als televisie- en toneelactrice, en zangeres). Alle aanwezigen in de 170 vierkante meter grote winkel aan het Spinhuisplein in Zwolle werden geheel in stijl van luxe hapjes en drankjes voorzien, verzorgd door Block Catering.

Homan Slapen

Homan Slapen is al sinds 1911 een autoriteit op het gebied van slaapadvies. De ervaren slaapadviseurs snappen dat de keuze voor het juiste bed heel belangrijk en persoonlijk is, tijd en rust nodig heeft én alleen gemaakt kan worden in de juiste omgeving met de juiste begeleiding. Het is niet voor niks dat Homan Slapen met eigenaar Rubert Homan nu de vierde generatie heeft bereikt.

Homan Slapen heeft naast de Homan Slapen-winkels in Haren en Assen al jaren ervaring opgedaan met het beroemde Zweedse beddenmerk in haar Hästens Store in Assen. Hierdoor lijkt de uitbreiding met de Hästens Store Zwolle logisch, maar dat ging niet zonder slag of stoot: “We waren al jaren op zoek naar een juiste locatie in Zwolle omdat de ambiance en het ‘niveau’ van de winkels in de buurt belangrijk zijn voor een luxe concept als een Hästens Store. Op onze nieuwe locatie in de buurt van De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens, gaat Hästens Store Zwolle een waardevolle aanvulling zijn.”

Hästens Store Zwolle

In Nederland blijft het exclusieve Zweedse beddenmerk groeien aan populariteit. Met de toevoeging van Hästens Store Zwolle komt het merk nu op 20 verkooppunten. Hästens Store Zwolle is ingericht volgens het laatste Hästens-concept, dat op het moment wereldwijd in alle Hästens Stores wordt uitgerold. In een Hästens Store worden klanten op een unieke manier, stap voor stap en in een inspirerende omgeving meegenomen om het bed uit te kiezen dat het beste bij hen past. Hästens Country Manager Jos de Werd: “Onze partners, zoals Homan Slapen, kiezen voor Hästens omdat ze geloven in de kwaliteit van onze handgemaakte bedden en het concept van de Hästens Store dat hen in staat stelt om optimaal advies en service te bieden aan klanten.”

Kijk hier voor meer informatie.