Foto: 2022/hastens-bed-1.jpeg

Hästens viert 170-jarig bestaan met nieuw bed en hoofdbord

Hästens heeft als missie om de wereld gelukkiger, vrediger en liefdevoller te maken door mensen buitengewone slaapervaringen te bieden.

27 Maart 2022

Het Zweedse familiebedrijf staat al sinds 1852 klaar voor zijn klanten en wordt gedreven door een passie voor continue verbetering en het streven naar uitmuntendheid.

Dit jaar viert het merk zijn 170-jarige jubileum door het volgende hoofdstuk van het Hästens-verhaal te wijden aan dremers. dremers, wat je uitspreekt als “Dreamers”, zijn inspirerende personen die meer doen dan enkel dromen. dremers zijn zich bewust van hun innerlijke kracht en maken van hun dromen, hoe klein of groot deze ook zijn, realiteit. Hästens zal op de dag van hun 170-jarige bestaan, 22 maart 2022, een dremers bed lanceren dat is ontworpen door de wereldberoemde interieurontwerper Ferris Rafauli.

Met de creatie van het dremers bed zet Hästens de samenwerking voort met Ferris Rafauli, wiens kenmerkende elegantie vakkundig is verwerkt in elk element van het dremers bed en perfect geconstrueerde dr?m?r hoofdbord. Het is zorgvuldig met de hand gemaakt door de meester-ambachtslieden van Hästens in het Zweedse Köping. Het bed is prachtig gestoffeerd met een unieke geweven stof die is ontworpen door Ferris Rafauli. Hij baseerde zich hiervoor op het iconische paardenembleem van het merk. Het is gemaakt van de zelfde stof als de Grand Vividus, een van 's werelds meest exclusieve en meesterlijk samengestelde bedden, en er kan gekozen worden uit vier kleuren: Traditional Blue, Black Shadow, Natural Shale en Phantom Charcoal.

Elk steekje van het patroon is naadloos uitgelijnd, een proces dat de grootst mogelijke precisie vereist van de ambachtslieden. Aan het voeteneinde van het bed staat de opbeurende tekst “dremers The Day Is Yours”. Het verzilverde koperen naamplaatje op de bedbodem is geëtst met “dremers” en de logo’s van Hästens en Ferris Rafauli. Het dremers hoofdbord is een kunstwerk op zich en vormt in elke slaapkamer een ware blikvanger. De fluwelen panelen en zijdelen hebben dezelfde kleuren als het dremers bed en zijn royaal gevuld om te zorgen voor uitzonderlijk comfort en afgewerkt met biezen die de verleidelijke vorm van het hoofdbord benadrukken. De gelakte houten poten zijn exclusief ontworpen voor het dremers bed en zijn verkrijgbaar in zwarte en blauwe tinten.

Meer informatie: www.hastens.com

Meer van Hästens
Reacties